Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ...
Super jedlá, jednoduché postupy! Nová kuchárka voľne nadväzuje na predchádzajúci titul Super jednoducho, tentoraz ale výhradne s receptami, ktoré neobsahujú mäso.
Tretie vydanie úspešnej knihy Marthy Elefteriadu nás prenesie do tieňa olivovníkov, kde v diaľke šumí more a my si môžeme vychutnať dary stredomorskej kuchyne, s oroseným pohárom vína či pohárom Metaxy.
Kucharska prirucka venovana jednomu z celosvetove nejrozsirenejsich pokrmu polevkam obsahuje na 250 receptu. Autorka cerpala predevsim z ceske polevkove tradice, jako je drstkova, hovezi, zelnacka ci bramboracka, a zpestrila ji inspirativnimi priklady z regionalni i zahranicni kuchyne.
2016. Las mejores recetas de la cocina tradicional checa. Los checos siempre comían con muchas ganas. Las mujeres checas han adquirido fama como excelentes cocineras, ya que su “arte” se basa en recetas tradicionales, ingredientes auténticos y métodos ve