Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Obsah: - Kapsičky zo sviečkovice - Brašovské pečené - Cesnaková restovaná bravčová pečeň s pretlačenými zemiakmi - Pečený zajačí chrbát - Cibuľová roštenka - Pečená morčacia pečeň - Pečené plátky teľacej pečene - Kuracie pečienky s jabĺčkami - Sviečkovica na budapeštiansky spôsob - Sezamové kuracie prsia ...
Obsah: - Pomarančovo-hubové kurča - Huby v pivovom cestíčku - Diviak na hubách - Hubovo-mäsová panvica - Hubové mafiny - Hubové prekladané kurča - Králik s chutnou hubovou omáčkou - Patizónový perkelt s hlivou ustricovou - Hubový kaprí paprikáš a iné. Slovenský text.
Obsah:.Pečené husacie stehno.Pečený bažant s jablkami.Teľacie kolienko na spôsob pani pekárky.Perlička na bielom víne.Bravčové mäso s jablkami.Roštenka na hubách.Koleno na pive s muškátovým orieškom.Špikovaný zajačí chrbát.Anglický steak.Bravčové karé s kožou.Pečená husacia pečeň.Plnené kurča.Bravčové ...
Višňové truffle guľky Marcipánové guľky Orieškový bonbón Pomarančové tiramisu Orechová keksová roláda Rumové rezy Citrónovo-piškótový sen Keksy s orieškovým krémom Jablkové rezy Medový krémeš z keksov Kávová bomba a iné. Slovenský text.
Knihu Tajemství dezertů Carte d´Or si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
História puzzle siaha do osemnásteho storočia a za jeho zrodom stojí anglický rytec a kartograf John Spilsbury. Prvé puzzle okolo roku.1760 vytvoril tak, že na mapu pripevnil tenké tvrdé drevo a jemnou ostrou pílkou na vytváranie intarzie z neho vyrezal hranice krajín. Takto vytvorený produkt deťom v ...
The definitive, home cooking recipe collection from one of the most respected and beloved culinary cultures. Japan: The Cookbook has more than 400 sumptuous recipes by acclaimed food writer Nancy Singleton Hachisu. The iconic and regional traditions of Japan are organized by course and contain insightful ...
Anotácia Z obsahu: Avokádová nátierka Tuniaková nátierka Baklažánová nátierka Trojfarebné chuťovky Tatársky biftek s hriankami Cesnakovo-pečeňová nátierka a iné.
Ovsené vločky s brusnicami Banánové palacinky s medom Kuracia pečeňová paštéta Mandľová quinoa s paprikou Sladkokyslé bravčové Gaspacho a iné. Slovenský text.
Morske rasy, zname svymi lecebnymi vlastnostmi pri detoxifikaci tela, snizovani krevniho tlaku a zmirnovani zanetu, jsou vynikajici pro lidi s omezenym vyberem jidelnicku kvuli zdravotnim problemum nebo precitlivosti na nektere potraviny. Recepty neobsahuji zadne bezne alergeny a tak doplnuji lecebne ...
In this sumptuously illustrated book, 22 of the world\''s most celebrated chefs share their favorite recipes. Culinary stars such as Jean-Georges Vongerichten of New York City\''s Spice Market, Pierre Gagnaire of London\''s Sketch, and Michael Kempf of Berlin\''s FACIL include easy-to-follow instructions ...
Jamie Does... is Jamie's personal celebration of amazing food from six very different countries. Cheap, short-haul flights and long weekend getaways have become…
Šéfkuchár Patrik Jaros a fotograf jedál Günter Beer sa rozhodli vytvoriť skutočne novú kuchársku knihu – kuchársku knihu pre osamelo žijúcich a malé kuchyne 21. storočia, ktorá bude denne použiteľná, zrozumiteľná každému amatérskemu kuchárovi a v receptoch bude používať prísady, ktoré má zvyčajne každý ...
British gastronomy has a grand old tradition that has been lost over time. Now our most inventive chef is out to reclaim it. Heston Blumenthal, whose name is synonymous with cutting-edge cuisine, still finds his greatest source of inspiration in the unique and delicious food that our sceptered isle once ...
Barbara Kafka has been shaping the way America cooks for three decades. She''''s doing it again. With her customary originality, thoroughness, and passion for great cooking, Barbara Kafka has created the cook''''s ultimate vegetable resource: 750 original recipes showcasing everything she adores about ...