Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Druh sortimentu : Kniha, Larousse Patisserie and Baking,, Rok vydania : 2020,.
Stejně jako potřebujeme k životu lásku a něco teplého do útrob, potřebujeme i sluníčko. Dovolená za sluncem s "přeplněnou penzí" ALL INCLUSIVE je blahodárná kombinace zmíněných potřeb.i když, jak mnozí již ví, má i tato kombinace svá malá úskalí, do kterých se dá narazit. Například se může stát, že si ...
In The Whole Fish Cookbook, groundbreaking seafood chef Josh Niland reveals a completely new way to think about all aspects of fish cookery. From sourcing and butchering to dry ageing and curing, it challenges everything we thought we knew about the subject and invites readers to see fish for what it ...
A fresh take on one of the world''s most adored cuisines - much-loved classics with creative twists for today''s cooks Big Mamma''s Cucina Popolare puts a clever c….
Cena:34.46€ | Autor:Lawson, Nigella | Rok vydania:2017 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:na sklade | ISBN:9781784741631 | Vydavateľ:Chatto & Windus
Sometimes all you want is the best. This spectacular volume gives you just that, with more than 115 top-rated recipes, crystal-clear instructions, and tips and tricks from Weber - everything you need to make your home the most popular place on the block. Weber experts and fans have carefully selected ...
The definitive cookbook of hearty, healthy Turkish cuisine, from the leading authority on Turkey''s unique food traditions, Musa Dagdeviren, as featured in the Netflix docuseries Chef''s Table.
Polévky pro každý den a pro každou příležitost. Kuchařka obsahuje pestrý výběr polévek masových, zeleninových, houbových, luštěninových, sýrových aj. ze snadno dostupných surovin. U každého receptu je navíc uvedeno několik variant a můžete si tak uvařit polévku pokaždé jinak, podle své chuti i podle ...
1: Foreword 2: Taste and flavour 1: Why do we cook? 2: How do we taste? 3: Why does cooked food taste so good? 4: Why do some flavours go together so well? 3: Kitchen essentials 1: An essential guide
Rafinované, kreatívne a dobre pripravené. Také sú jedlá v tejto knižke a k nim jednoduchý návod, ako ich pripraviť. Na večernom posedení s priateľmi nesmie chýbať dobré jedlo - práve tu nájdete tie pravé recepty: srdečné, vidiecke pre príjemný okruh kamarátov, luxusné nápady na perfektnú večeru medzi ...
Talianska kuchyňa je bez cestovín nepredstaviteľná – to vie asi každý. Táto rozsiahla, nádherne ilustrovaná kuchárska kniha nám predstaví štyristo tradičných talianskych receptov svetoznámych cestovín pasta s chutnými ragú a omáčkami, aromatickou zeleninou, plodmi mora a vynikajúcimi syrmi. Očarujúca ...
Knižný kuchársky debut finalistky česko-slovenského Masterchefa, Michaely Králikovej, vytúžená prvá kuchárska kniha. Už názov prezrádza, že ide o výber Miškiných obľúbených receptov, kde pre nás vybrala dokopy 119 kreatívnych predjedál, polievok, šalátov, bezmäsitých, ako aj hlavných jedál, až po ryby ...