Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny, z vajce a húb.Název: Ottova kuchárka RezneJazyk: slovenský jazykNakladatelství: Ottovo nakladateľstvoZnačka: Ottovo nakladateľstvoDruh: KnihaVazba: Pevná ...
Kniha receptů na sladká jídla, dezerty a moučníky podle zásad dělené stravy, které zaručeně neohrozí vaši linii.vydáno: 2001rozměry: 207,0 x 130,0počet stran: 244ISBN: 80-7281-084-7vazba: Pevná bez přebalu.
Základný repertoár pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie. Kniha obsahuje odborné rady a je vlastne určitým druhom príručky pre kuchárske umenie.Název: Lexikón kuch. umenia 21.storočAutor: Konrád KendíkJazyk: slovenský jazykNakladatelství: Nová prácaZnačka: ...
Kniha – autor Zdeněk Pohlreich, 260 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Jedna z prvních a zároveň nejúspěšnější kuchařka známého šéfkuchaře si zasloužila po šesti letech oživit. Vrací se v nové upravené podobě, moderní grafické úpravě, s pečlivě popsanými recepty a aktualizovanou biografií. "Za tuto ...
Máte radi koláče a lákajú vás nové chuťové zážitky? Zvedavo nazeráte aj do cudzích tanierov a zaujímajú vás nové trendy? Potom je táto kniha pre vás to pravé! Vďaka zeleninovým prísadám zostanú koláče dlho šťavnaté a zároveň budú mať nižší obsah sacharidov. Dôkazom sú obľúbené klasické koláče, ako mrkvová ...
Chcete jesť zdravo, avšak nedokážete odolať dezertom? Zoznámte sa s nápadmi na sladké raňajky, desiate, obedy, večere a ďalšie maškrty len tak pod zub, a to z čerstvého, nielen sezónneho ovocia, ale aj sušených plodov a obilnín - avšak bez bieleho cukru, bielej múky a škodlivých trans tukov. Vyberte ...
Populárna speváčka a skvelá gazdinka Marcela Laiferová je presvedčená, že dnešné rovnoprávne a vyťažené ženy túžia byť príťažlivé aj v kuchyni. K predstavám o spokojnom partnerstve patrí aj príprava chutných jedál, aby sme pre seba a svojho "princa" pripravili príjemný večer, ale aby "princ" nezaspal ...
Vyše sto najžiadanejších receptov Nová edícia voľne nadväzuje na edíciu Knižnica šéfkuchára a pokračuje v tradícii – prináša množstvo skvelých a overených receptov vyznačujúcich sa rýchlou a jednoduchou prípravou, ale najmä vynikajúcou chuťou. V súčasnom uponáhľanom spôsobe života je varenie vo woku ...
Kto by nepoznal svieže, šťavnaté a sladké potešenie z ovocných koláčov. Táto knižka ponúka výber obľúbených a osvedčených receptov, vďaka ktorým si ovocné dobroty vychutnáte po celý rok. Nechajte sa inšpirovať klasickým čerešňovým koláčom alebo osviežujúcou citrónovou roládou. Prekvapia vás nápadité ...
Knihu Tak vařím já (Markéta Hrubešová) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Zdravá kuchyňa a domácnosť Hanka Sekulová Autorka Hanka Sekulová už dávno prišla k poznaniu, že nám všetkým bez výnimky škodí konzumácia chemických jedov, ktoré sú dnes obsiahnuté vo väčšine priemyselne vypestovaných a spracovaných potravín. Vyše tridsať rokov zbierala a upravovala overené bezmäsité ...
V knihe nájdete podrobnú charakteristiku dvadsiatich dvoch obľúbených druhov jedlých húb a zrozumiteľné informácie o tom, ako ich zbierať a ako s nimi ďalej pracovať. Súčasťou publikácie je aj niekoľko desiatok výborných receptov na chutné jedlá, v ktorých hlavnú rolu zohrávajú huby. Huby dusené i zapekané, ...
Cena:29.22€ | Autor:Ottolenghi, Yotam | Rok vydania:2014 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:na sklade | ISBN:9780091957155 | Vydavateľ:Ebury Press
There are hundreds of myths and misunderstandings about food today. Whether you're wondering if certain foods are good or bad for you, or just looking for a few interesting facts about cooking, this b
Cena:37.99€ | Autor:Ottolenghi, Yotam | Rok vydania:2016 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:na sklade | ISBN:9781785034770 | Vydavateľ:Ebury Press
The all-new, completely revised third appearance of the global restaurant guidebook that has sold more than 200,000 copies Forget the restaurant guides with entries chosen by a panel of ''experts''. This 1,184-page guide is by the real specialists, featuring over 7,000 recommendations for more than 4,500 ...
Truly accessible, entertaining and informative. On every page there are ideas to set you thinking and widen your horizons Heston Blumenthal, OBE.