Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Obsahuje vyše 900 vyskúšaných a osvedčených receptov, ktoré zodpovedajú požiadavkám nielen jednoduchej, ale i najlepšej kuchyne. Každá doba má svoju kuchársku knihu. A každá kuchárska kniha nám vie okrem receptov prezradiť ešte niečo navyše: esenciu doby, malú ochutnávku bežného života, ľudský pohľad ...
Tento titul si u nás môžete objednať aj vo výhodnej kolekcii s titulom Lulus - Receptár. Mladá cukrárka, ktorá sa rozhodla prezradiť všetky svoje výrobné tajomstvá a zaručene vás naučiť piecť. Lulus cukrárka je cukrárska kniha, ktorá obsahuje 59 podrobných receptov na takmer 180 stranách.Nádherné torty, ...
Uvarte si viac ako 75 stredozemských receptov, v ktorých zužitkujte všetko, čo je práve v sezóne - od tých najjednoduchších ako bylinková ricotta, cez večere pre pracovný týždeň ako zapečená zmes údeniny, papriky a cibule z jednej panvice, až po dezerty ako restované figy s tmavou čokoládou a morskou ...
Básnik nazval Bratislavu mestom na sútoku vína a Dunaja, no nie je to len bonmot. Veď už viac ako dve tisícročia sa v našom regióne pestuje hrozno a výsledkom pracovitých rúk, ľudského umu a slnka je lahodné víno. Prví klčovali svahy Malých Karpát Kelti, po stáročiach rímsky cisár Marcus Aurelius Probus ...
Tajné velikonoční recepty jsou po receptech vánočních dalším, z řady malých babiččiných sešitků, věnovaných tentokrát receptům velikonočním. Kromě tradičních rodinných receptů obsahuje knížečka iilustrace ze starobylých pohlednic.
Nová kuchárka z edície Apetit vychádza už 24. 2. a nesie príznačný názov Bezlepková.
Chvíle, kedy si spolu sadnete k stolu, naservírujete všetkým ich obľúbené jedlá, rozprávate sa a čas príjemne plynie. to sú neopakovateľné okamihy, na ktoré rodina i priatelia radi spomínajú.
Kniha - autor Slávka Mišíková, 112 stran, slovensky, Pevná bez přebalu lesklá Do rúk sa vám práve dostala jedinečná kniha, ktorá v sebe skrýva recept na šťastie. Upečte si chvíľku plnú pestrých chutí, ktorú ako lekárka často predpisujem ako najúčinnejší liek na úsmev a spokojnosť. V knihe nájdete 50 ...