Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Knihu Domácí chléb a jiné pečivo (Cécille a Guillaume Decauxovi) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Viac ako 100 farebných fotografií jedál. Reprezentačná celofarebná kuchárska kniha obsahuje okolo 1000 receptov a praktických návodov na prípravu chutných pokrmov: teplých a studených predjedál, polievok, šalátov, mäsitých i bezmäsitých jedál, omáčok, chuťoviek, nátierok, veľkého množstva najrozmanitejších ...
Mafiny sú čoraz obľúbenejšie. Tieto malé koláčiky sa zvyknú podávať na raňajky, no aj ako dezert ku káve alebo ako sladké občerstvenie kedykoľvek počas dňa. Príprava mafinov je veľmi jednoduchá. Ak chcete na členov rodiny alebo svojich hostí skutočne zapôsobiť, môžete tieto chutné koláčiky nápadito ozdobiť. ...