Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
The second elegant little book of Jewish culinary traditions, the Little Book of Jewish Feasts offers the perfect dishes to feature at the center of the table. Leah Koenig shares 25 globally inspired Jewish holiday main dishes that will satisfy and delight, from Balsamic and Brown Sugar Brisket to Poppy ...
In The Art and Craft of Chocolate, world-renowned chocolate maker Nathan Hodge takes you on a grand tour of chocolate-from its processing, history, and trade to how it''s made, bean to bar. The book includes the basic principles of chocolate-making at home and recipes for traditional moles, drinks, baked ...
Grounded in scientific evidence, Vegetarian Meals in 30 Minutes is part nutrition guide and part cookbook with over 100 recipes to show you how to eat well and….
Paris, Capital of Fashion accompanies a major exhibition at The Museum at FIT, New York''s only museum dedicated solely to the art of fashion. This lavishly-illustrated book is edited by MFIT''s director and chief curator, Valerie Steele, also the author of the acclaimed Paris Fashion: A Cultural History. ...
Nová kniha sestry Anastázie z Kongregácie Dcér Božskej Lásky prináša tentokrát predovšetkým recepty na zaváraniny. Autorka približuje ako pripraviť vynikajúce džemy, zaváraniny, kompóty, šaláty a iné špeciality z ovocia, zeleniny a húb. Okrem toho ponúka fantastické recepty, jednoduché na prípravu, jedál ...
Kniha - autor Miloš Michlovský, 152 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu.Kniha "Oxid siričitý v enológie" nášho popredného vinárskeho odborníka je určená všetkým výrobcom vína. Kniha podáva ucelený prehľad metód ako sa vyhnúť nadmernému sírenie vína a ako obsah SO2 vo víne minimalizovať. Nie formou ...
Fit diář 2019 je určen pro všechny kdo žijí, nebo chtějí začít žít aktivním sportovním životem. Ať už jste sportovec, nebo se teprve chystáte začít, je fit diář určen právě vám. Proč si pořídit fit diář? Díky skladnému formátu A5 se vejde do každé sportovní tašky i kabelky. Žádné dělení dnů, žádné otáčení ...
Cena:26.21€ | Autor:BAKERY, ROSE | Rok vydania:2006 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:2-3 týždne | ISBN:9780714844657 | Vydavateľ:PHAIDON
From the Earth celebrates the diverse world of heirloom vegetables. Peter Gilmore, one of Australia''s most acclaimed chefs, takes you on a culinary and historical journey into the world of unique and almost forgotten vegetables. Each vegetable features at the heart of a recipe, and is further explored ...
''A brilliant new book''- Daily Mail Eating healthily can be a confusing business. But what if there were a single, simple change you could make that would transform your health, without forcing you to give up the foods you love? According to a growing body of international studies, little tweaks to ...
A new way of choosing where to eat in the world – a guide to the best and most ethically operated restaurants from around the world. Of all the qualities that d….
Druh sortimentu : Kniha, Paleo, cesta ke zdraví, Autoři : Irena Marci, Rok vydania : 2016, Názov v originále : Eat Drink Paleo Cookbook
Mastering bread and pastry at home, from sourdough to pizza, croissants to doughnuts.Best known for Justin''s world-famous doughnuts, the Bread Ahead Bakery in Borough Market is also home to their Bakery School, where thousands have learned to make sourdough, croissants, Swedish ryebread, pizza and much ...
How do you capture the intense flavour of freshly picked seasonal produce to enjoy all year round? Combining their experience as cooks, caterers, foragers and farmers, three friends bring you the essential guide to preserving. With techniques and recipes handed-down through the generations and deliciously ...
Väčšina receptov pochádza z relácie Na chalupe, ktorú tvorí moderátorka Katka Jesenská už sedem rokov. Kniha je prehľadne rozdelená do štyroch ročných období a nájdete v nej nielen Katkine recepty, ale aj recepty chalupárov, ktoré počas svojho putovania po chalupách ochutnala. Niektoré z nich majú svoju ...