Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Kniha - autor Jozef Koleják, 288 stran, slovensky, Pevná bez přebalu lesklá Po úspešnej čítanke pre hladných, gurmánov a maškrtných pridchádza autor s pokračovaním. Tentoraz predstavuje jedlá a pochutiny z celého sveta. Dozvieme sa, ako vznikol cisársky trhanec alebo dezert Eton mess, že cestoviny carbonara ...
Kniha - autor Jana Vlková, 128 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Pre všetkých milovníkov jedlého kvítí a porasty je Notes Kvetinové kuchárky nevyhnutný a praktický doplnok do terénu. Notes zahŕňa priestor pre vaše poznámky aj kalendárium s najčastejším výskytom jedlého kvítí a porasty, nechýba ...
Najmenšie veľhory sveta sú nielen pokladnicou unikátnych prírodných skvostov, ale aj dejiskom strhujúcich ľudských príbehov. Pred vyše 140 rokmi sa vďaka Košicko-bohumínskej železnici otvorili svetu, vyrástli tatranské osady, desiatky hotelov a sanatórií, horské chaty so špecifickou atmosférou a nezabudnuteľnými ...
Zásady detskej výživy, kalorické tabuľky, grafy správnej telesnej hmotnosti.Viac než 100 receptov pre deti - od batoliat až po predškolský vek.Každý recept s návodom a podrobným opisom.Raňajky, desiate, olovranty, polievky, omáčky, šaláty, koláče.Tradičné aj úplne nové pokrmy v príťažlivej a chutnej ...
Ako bylinky poznávať, zbierať, spracovávať, uschovávať a potom aj používať – toto všetko sa dozviete v knihe Babičkine nové bylinky. Sú v nej usporiadané celoživotné skúsenosti a recepty známej bylinkárky, ktoré inde nenájdete. Dozviete sa, aké ročné obdobia sú najvhodnejšie pre konkrétne druhy liečivých ...
Druh sortimentu : Kniha, Buď fit Paleolitická dieta, , Rok vydania : 2016,
Knihu Chateau Visegrad (Viktor Faktor) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
V knihe nejde o obyčajný súpis kuchárskych receptov. Autor predkladá dve stovkynanajvýš zaujímavých receptov chutných lahôdok, od jednoduchých až po zložitejšie. Pri výbere jedál do knihy sa snažil o pestrosť, originalitu a zúžitkovanie potuliek svetom. A tiež o vzhľad toho-ktorého jedla na tanieri, ...
Kniha - autor Jiří Vokáč Čmolík, 96 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Vegetariánske orgie obsahujú originálne recepty vytvorené prestížnym šéfkuchárom Zdeňkom Střížka, ktorý je preslávený svojím nevšedným prístupom k vareniu a svojou kreativitou. Jedlá sú sprevádzané nápojmi, ktoré sa zameriavajú ...
V knihe Tak chutí šťastie objavíte viac ako dvesto receptov, v ktorých hrajú hlavnú úlohu nielen populárne stévie, ale predovšetkým prírodný trstinový cukor typu Demerara či raw sugar, zanedbávaná, a pritom veľmi cenná melasa, český med alebo sušené ovocie.PopisAk máte radi sladké, zmení táto kniha váš ...
Kniha - autorka Zdenka Prosková, 152 strán, česká, masívna s lesklým krytom Kniha je napoly kuchárkou s receptami a napoly praktickým radcom, ako vyživovať psy prirodzenou stravou. V knihe okrem zaujímavých a chutných receptov pre svoje (nielen štvornohých) priateľov nájdete viac ako 150 fotografií, ...
Kniha Uršuly Flemingové Uchop kopřivu – pozitivní přístup k bolesti poskytuje návod a metodu, jak se v životě aktivně potýkat s bolestí, strachem a utrpením z vlastních, skrytých zdrojů i tehdy, kdy lékařská věda už nemůže pomoci.Nejde jen o ryze odbornou příručku, ale o ohlédnutí autorky, kdysi přední ...
Kniha obsahuje autorizované receptúry spracované v súlade zo zásadami správnej výrobnej praxe, ktoré predpisuje Potravinový kódex Slovenskej republiky. Receptúry sú prispôsobené na použitie v domácnostiach, a to tak, že surovinové zloženie je upravené pre štyri a desať porcií, čím sa pri ich použití ...
2014. < p> Vyuziti medu jako leciva neni nic noveho. Slouzil jako ingredience lecivych smesi a kur, pripravovanych pred peti tisici lety egyptskymi lekari, jeho lecive vlastnosti nasly uplatneni take v dalsich starovekych praktikach od tradicni cinske me
Živá strava nie je novinkou. Naopak, po celé tisícročia bola jedinou potravou ľudstva. Keď živá strava zmizla a na jej miesto nastúpila varená strava, viedla k vytvoreniu spoločnosti s podlomením zdravím. Môže sa nám zdať naivné veriť, že môžeme ovplyvniť tých, ktorí nechcú bojovať. Zdravie v našej dobe ...
Druhé vydanie úspešného radcu pri výrobe domácich klobás, jaterníc i ďalších špecialít zo zabíjačky Vám opäť poskytne mnoho cenných rád, pokynov i predpisov pri domácom spracovaní mäsa. Autorom je MVDr. Jozef Ďurík - syn mäsiarského živnostníka, vyučený v odbore mäsiar-porážkar, ktorý bol uznávaným odborníkom ...
2010. V titulu Celozrnne vanocni pecivo naleznete spoustu lakavych receptu na vanocni cukrovi, vanocky, stoly, kolacky a dalsi dobroty. Vse dle zasad zdrave vyzivy. < br/>
![CDATA[Priestrann #225; aktovka do ktorej sa zmest #237; všetko potrebn #233; od pera až po športov #233; potreby5-dielny set obsahuje: aktovku. pln #253; peračn #237;k. puzdro na per #225;. vrecko na #250;bor alebo prezuvky a vymeniteľn #233; 3D obr #225;zky Magic Mags- Aktovka:- odľahčen #225; aktovka. ...
1980. < p> Rajce je zvlaste hodnotny antioxidant, jejz lidske telo nedokaze vytvorit, a proto jej ziskava pouze z nekolika druhu plodin, ktere je obsahuji. Rajcata maji zaroven malo kalorii (17-20 na 100g) a neztraci sve telu prospesne a vyzivne vlastnos