Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Cena:21.93€ | Autor:Keyes, Marian | Rok vydania:2012 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:2-3 týždne | ISBN:9780718158897 | Vydavateľ:Penguin
Obsah: Fazuľový guláš Zemiakový paprikáš s párkom Stará trhanka Kaša s jahňacinou Obličky so špikom Mäso na spôsob Ráca Bryndzové halušky Miešaný hrniec Prekladaný baklažán Mäsové palacinky Prekladaná koložvárska kapusta Zemiaky plnené mäsom Ludaš kaša Šomoďské halušky Špiková roláda Slovenský text.
Obsah: Kurací perkelt Kura so špargľou Kačica s ryžou Husacie prsia nadivoko Morčacie na parike s dusenou tarhoňou Chrumkavé cibuľkové kuracie stehná s kukuričnou kašou Pečené husacie stehno so zelenou paprikou a s dusenou ryžou Pečená kačica s pálenkou a petržlenovými zemiakmi Špikované morčacie stehno ...
Zabíjačkový prekladanec Prekladané krupicové halušky Prekladaný ružičkový kel Cibuľové prekladané zemiaky Záhradníkové palacinky Prekladané zemiaky Prekladané kuracie prsia Kaleráb prekladaný ryžou Prekladaný karfiol Francúzske prekladané zemiaky a iné. Slovenský text.
Bakoňské bravčovo-šampiňónové ragú s haluškami Zeleninovo-morčací tokáň na bielom víne so pšenom Bravčovo-huboý tokáň s bylinkovou ryžou Korenistý hovädzí tokáň s dusenou ryžou Frankfurtský bravčový tokáň s rascovými zemiakmi Temešvárske bravčové ragú s kôprovou ryžou a iné. Slovenský text.
Lukas Volger Omega 2017 Kniha, čeština, 176 stran
Iste sa Vám neraz stalo, že ste si na papieriky napísali výborný recept na lečo tety Božky, Martine bravčové závitky či na Fraňove palacinky, a potom ste tie papieriky kamsi založili a dlho, často márne hľadali. Dnes vám ponúkame možnosť spísať si takéto recepty priamo do knihy. Uvádzame v nej základné ...
Druh sortimentu : Kniha, Jez, posti se, hubni, Autoři : Amanda Hamiltonová, Rok vydania : 2014,
Kniha "Culinaria Čína" vás zoberie na výpravu za tajomnstvom čínskej kuchyne!Čo objavíte v knižke Culinaria Čína?.nahliadnete k čínskym kuchárom cez rameno, na nočné trhovisko v čínskych metropoliach a pozriete sa tiež k nim domov.vydáte sa do sveta reštaurácii rôznych cenových kategórií.naučíte sa napodobniť ...
Announcing a new series of books for readers seeking a deeper engagement with food and the world around us.
Tasty makes cooking simple. Celebrate every mealtime with Tasty Everyday''s full flavour food - faff-free!Whether you''re short on time, ingredients or clean pans….
From the most trusted purveyor of Italian delicacies worldwide, this is an indispensable guide to Italian sweets and desserts and a delectable exploration of la dolce vita.
Amelia Freer is a No. 1 Sunday Times bestselling author and renowned nutritional therapist, who A-listers turn to when they want to look and feel great. In this beautiful cookbook, discover 100 quick and easy recipes for varied and tempting dishes that are, quite simply, good for you. Recipes include: ...
V tejto knihe z novej edície malých kuchárskych kníh nájdete 90 receptov na všetky typy jedál ? na šaláty, predjedlá, nátierky, polievky, na hlavné jedlá z mäsa, hydiny, diviny, rýb, zo zeleniny, cestovín a zemiakov. Aby bola ponuka kompletná, na konci knihy autori pripojili aj zopár receptov na jednoduché ...
Kniha - autor Karolína Kamberská, 208 strán, česky, brožovaná bez krytu matracov.Táto kniha nadväzuje na prvú, veľmi úspešnú, kuchárku Karolíny Kamberské - Karolína, domáce kuchárka - i na jej rovnomenný populárnej reláciu na TV Prima. Šesť prehľadných kapitol ponúka preverená a nápaditá jedlá pre všedný ...
Druh sortimentu : Kniha, The How Not To Die Cookbook, , Rok vydania : 2018,