Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Druh sortimentu : Kniha, Gurmánská živá strava, Autoři : Andreas Wegener, Rok vydania : 2014,
Tato publikace je v současné době jediná ucelená učební pomůcka pro výuku péče o nohy. Je určena pro pedikérskou a podologickou praxi. Poskytuje podrobný a ucelený postup pedikérské péče a také doporučení pro domácí péči.Obsah:Ošetření klientaPracovní zázemíAnatomie dolní končetinyChorobné změny chodidlaWellness ...
Koncom októbra 2016 – známa etnologička Katarína Nádaská prináša v knihe Rok v slovenskej ľudovej kuchyni pohľad na tradičné jedlá a nápoje v živote našich predkov. Spoznajte originálne farby, chute a vône Slovenska spolu s receptami, z ktorých mnohé doplnili zdravšou a modernou verziou spoluautorky ...
Najnovšia kuchárka z dielne Jeme zdravo obsahuje 120 našich najobľúbenejších receptov, ktoré sú nielen zdravé, ale naozaj chutia. Viac ako 10 000 predaných kusov našej prvej kuchárky a tisíce nadšených správ od vás, našich čitateliek a čitateľov, nás motivovalo pri príprave poriadnej porcie zdravej a ...
Viete, aká kuchárska kniha je najlepšia? No predsa vaša vlastná! Tá, ktorú si sami zostavíte z tých najlepších receptov od mamy, babičiek, kolegýň či priateliek. Na to vám poslúži táto kniha, preto už nikdy nebudete musieť hľadať vaše obľúbené recepty na kdejakých papierikoch a báť sa, že o ne časom ...
A celebration of Australian cuisine like never before - 350 recipes showcasing the rich diversity of its landscapes and its people. Australia is a true melting….
French gastronomy is renowned for its classic recipes passed from generation to generation. From Burgundy to the Auvergne, Provence, the Loire and the Pyrenees, traditional family cooking has always been at the heart of the French kitchen and lifestyle. With its delicious dishes and exquisite ingredients ...
Nesmierne podrobná a pôvabná publikácia o čaji. Začína botanickými a geografickými informáciami, pokračuje pestovaním a technológiou spracovania, špecifikami prípravy v rôznych oblastiach sveta, chemickými a farmakologickými informáciami, balením, sk ladovaním a obchodom, a končí zaujímavým receptárom.
Tak ako väčšina noviniek, aj koláčikové lízanky sa na svoje dobyvačné výpravy vydali zo Spojených štátov. Klasické cake pops sa tradične pripravujú z piškotového cesta a plniek rôznych príchutí. Z prísad vytvarujeme guľky, ktoré napichneme na paličky a namočíme do roztopenej čokolády. Koláčikové lízanky ...
Kniha - autor Tereza Willoughby, 184 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Kdo nevaří, jako by snad ani nebyl. Opravdu vás ale zajímá jídlo, kvůli kterému strávíte hodiny v kuchyni a nakoupíte suroviny za cenu luxusní večeře? Toužíte po nadpozemské slasti z pečínky, nebo prostě chcete, aby se povedla? ...
New York Times bestselling author Pam Anderson updates her classic cookbook--which put "cooking by heart" on the map--to include modern flavors and new techniques that today''s home cooks will love, with new and original full-color photographs. It''s been 17 years since the blockbuster How to Cook Without ...
Predstavenie 50 slovenských vinárstiev v anglickom a slovenskom jazyku, bohatá obrazová príloha.
Svetová zdravotnícka organizácia (SZO) si dlhodobo uvedomuje potrebu.vypracovania vzdelávacích materiálov pre výrobcov potravín, ich.distribútorov a všetkých, ktorí prichádzajú do kontaktu s potravinami.a pri nedodržaní správnych zásad môžu nepriaznivo ovplyvniť epidemiologickú.situáciu vo výskyte alimentárnych ...
Prepare a feast fit for a warchief with this delicious compendium of recipes inspired by the hit online game from Blizzard Entertainment. The Official Cookbook teaches you how to conjure up a fantastical menu of foods inspired by the beloved massively multiplayer online role-playing game. The book''s ...
Knihu Lexikon chemického složení vína (Miloš Michlovský) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Lenka Žák – Biolenka se zabývá vědomým vařením a čtenářům své první knihy dokázala, že se dají šetřit peníze, zdraví i příroda maximálním využitím navařených surovin. V nové kuchařce Pečeme z kvásku, která navazuje na předchozí bestseller, vás naučí péct kváskové pečivo v troubě, na páře i na ohni. Najdete ...