Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Kuchyňa prevoňaná vanilkou je jedným z mnohých dielikov, ktoré skladajú domov.
Kulinárske umenie Miška a Nedveďa pozná celý les a možno očarilo už aj vás pri pozeraní večerníčka Maškrtné medvedie príbehy. Ak majú aj vaše deti mlsný jazýček ako naši dvaja chlpáči, dajte im do rúk Veľkú medvediu kuchárku a môžete sa tešiť na dobroty počas celého dňa. Tridsať jednoduchých a cenovo ...
Prvá kuchárka, ktorá vám ušetrí čas v kuchyni ! Bestseller Blogerky roku 2017, autorky úspešného slovenského blogu Lenivá kuchařka, v ktorom nájdete 60 jednoduchých a rýchlych receptov aj s variantmi bez lepku a laktózy Kniha je vhodná pre každého, kto hľadá inšpiráciu na kvalitné a chutné raňajky, ...
Keď autorka tejto knihy objavila stravovacie zásady svätej Hildegardy z Bingenu, pohrúžila sa do života tejto fascinujúcej osobnosti. Čo má táto žena z 12. storočia spoločné s 21. storočím a čo nám môže ponúknuť? Vo videniach Boh Hildegarde odhalil choroby, ich liečbu a spojitosti s prostredím a prírodou. ...
V českom preklade vydávame ďalšiu knihu od autoriek bestselleru KETO pečivo.
Koláče, prvý z radu kuchárok z Edícia Apetit (vyd. 2010), je prvou knihou, ktorú sme sa rozhodli preložiť pre našich slovenských čitateľa do slovenčiny.Kuchár….
Vitariánstva je životný smer, v ktorom je stravovanie založené na konzumáciu iba tepelne neupravovaných, surových - živých potravín, tj. zeleniny, ovocia, orechov, semienok a bylín.PopisKniha Škola živé stravy - Vitariánstvo ako Cesta už nie je zameraná iba na prípravu nevarené - živé stravy a recepty, ...
Druh sortimentu : Kniha, Recepty od babičky 14 Ořechové a makové moučníky,, Rok vydania : 2016,.
Jde to i bez kašiček Když se kojenec začíná učit přijímat pevnou stravu, jsou nejdůležitější uvolnění, trpěliví a informovaní rodiče, kteří z jídla nedělají zbytečný stres. Pokud navíc mají po ruce několik praktických tipů a rad, pak mohou své miminko přikrmovat od samého začátku nekašovitou stravou ...