Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Pohanka ve mlýně a v kuchyni "Pohanka je multivitamin, který nám dává příroda!" Publikace seznamuje čtenáře s historií mlynářů z rodu Šmajstrlů z Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm, kteří melou pohanku již po čtyři generace, přináší informace o vlastnostech pohanky a jejího významu pro zdravou výživu ...
2010. Ceska zelenina je nas narodni poklad, ktery mnozi z nas nedocenuji a davaji prednost dovoznim a exotickym druhum. Jiz nasi predkove vedeli, ze pro zdravi je nejcennejsi to, co roste pekne doma na zahradce ci policku. Dnes dokazuje i vedecky vyzku
Knihu Polévky (Alexandr Žurman) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
El delicioso y perfumado asado de cerdo con col agridulce rehogada y knedlik, el solomilo con salsa de nata adornado con una rodaja de limón y arándanos rojos, el ganso assado, el faisán con tocino, el jamón de Praga con nata montada y rábano picante, los crepés con salsa de arándanos, los knedlik de ...
Táto kuchárska kniha je prvou z trilógie pripravenej v spolupráci s vydavateľstvom Georg a ponúka výber najlepších receptov. Nájdete v nej overené recepty na nátierky, predjedlá, polievky, šaláty, jedlá z mäsa a slané múčniky.Dátum vydania: 20.8.2015Vydanie: 1.Väzba: viazanáISBN: 978-80-8154-130-8Strán: ...
Kniha - Tracey Murkett; Gill Rapley, 192 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu K českému čitateľovi sa konečne dostáva kniha o"baby-led predĺženej dojčenskej" (BLW), teda o zrejme najprirodzenejším spôsobe zavádzania pevnej stravy u dojčiat, keď celý proces riadi samo dieťa- zúčastňuje sa rodinného ...
Kniha - autor Zdeněk Pohlreich, 184 strán, česky, pevný bez lesklého krytu Najčastejšia otázka, ktorú Zdeněk Pohlreich dostáva, znie, či doma varí?"Áno, varím a rád, aj keď ako každý mám niekoľko jedál, ktorá varím stále dookola."Tá najobľúbenejšie predkladá v novej kuchárke Moje domácej kuchyne. Nechá ...
Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti. Kvalita surovin, dodržování jednoduchých zásad pro kombinaci jednotlivých nutrientů, ale i přiměřená tělesná aktivita a odpočinek ...
Druh sortimentu : Kniha, V hlavní roli zelenina, , Rok vydania : 2015,
Nie je ťažké predvídať, že túto knihu budú milovníci chleba a kysnutého cesta za krátko listovať ako svoju bibliu. A to nie je žiadna náhoda. Pretože Pekáreň Limara vznikla práve preto, aby rôznym generáciám predstavila domáce pečenie chleba a iného kysnutého cesta, ktoré sa napriek tomu, že jeho technika ...
"Varenie môže byť príjemné, jednoduché a naplňujúce, a pritom môže výsledok skvelo vyzerať aj chutiť. Varenie nesmie byť otravná práca alebo nuda, musí byť dostupné každému, jasné a poctivé. Varenie a jedlo pre nás nepredstavuje matný, vzdialený ideál, ale je súčasťou každodenného života, a tak to musí ...
Super jedlá, jednoduché postupy! Nová kuchárka voľne nadväzuje na predchádzajúci titul Super jednoducho, tentoraz ale výhradne s receptami, ktoré neobsahujú mäso.
Kniha pomôže riešiť otázky, s ktorými ste sa určite stretli pri grilovaní, ale nevedeli ste, na koho sa obrátiť, aby vám poradil.
V knihe nájdete úplné nové, výnimočne chutné recepty od hviezdneho šéfkuchára Yotama Ottolenghiho a Ixty Belfrageovej. Sú to večere na všedné dni, ohromujúce, ale na prípravu ľahké pokrmy pre hostí, aj veľkolepé jedlá – kuchárska kniha predstavuje revolučný prístup k vareniu zeleniny so zameraním na ...
Viac ako 130 receptov vhodných pre deti od 6. mesiacov Začnite pripravovať príkrmy, na ktorý si pochutí celá rodina. Nebudete musieť variť viac ako jedno jedlo a zároveň všetko stihnete do 30 minút ! S maminčinými dobrotami objavíte nové spôsoby, ako začať prikrmovať svoje dieťatko a zároveň variť pre ...
Kniha - autor Udo Pollmer, 272 strán, česky, brožovaná bez krytu matraca Kniha popisuje nové zázračné prostriedky pekárov, umenie kuchárov z prášku, triky vinárov. Obsahuje podrobný lexikón, prvýkrát v takej forme, ktorý prezentuje moderný ingrediencie a upozorňuje na možné riziká ich vedľajších účinkov. ...
Kniha - autor Dana Carpender, 450 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Nejžhavější PALEO stravovací systém (známý také jako Caveman) je založený na evoluční biologii a opírá se o lékařský výzkum. Na rozdíl od jiných diet, kde hrozí, že budete jíst chemicky upravené potraviny a umělá sladidla, je ...
Kniha - autorka Alena Půlpánová, 0 strán, česká, masívna bez lesklého krytu Publikácia je prepracovaná v súlade s aktuálnymi predpismi, doplnená o nové trendy cukrárskej výroby, ktoré napríklad zahŕňajú aj prácu s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes tiež oveľa širší a pestrejší trh ...
1983. < p> Veprove, hovezi, jehneci, drubezi nebo zverina – ze vsech techto druhu masa lze diky vhodnym receptum pripravit domaci trvanlive pochoutky. Autor teto knihy, zkuseny amatersky reznik, ukazuje, jak se ma maso spravne nasolit, susit, udit a va