Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Variť či nevariť ? Ak odpoviete si nevariť, potom by vám táto kuchárka mohla byť dobrým sprievodcom, ako na to. Ak odpoviete si variť, potom by sa vám mohla tiež hodiť, a to nielen vtedy, keď nechcete zapínať sporák, ale aj vtedy, ak chcete svoju existujúcu stravu obohatiť o výhody čerstvé, nevarené ...
Vyzkoušejte pročištění syrovou stravou, která plně uspokojí vaši chuť k jídlu, pomůže vám zhubnout, získat spoustu energie, cítit se plni zdraví a současně zbaví vaše tělo všech škodlivých toxinů. V této knize najdete: všechny potřebné informace pro pročištění se pomocí syrové stravy,test pro zjištění ...
Záujem dnešného človeka získať čo najviac poznatkov, ako si udržať dobrý zdravotný stav svojho organizmu, súvisí často s vysokým pracovným nasadením, s túžbou udržať si dobrú duševnú i fyzickú výkonnosť a rovnováhu, ale i telesnú krásu a dokonalosť. Akú úlohu môžu hrať vitamíny v tomto úsilí a ako si ...
Kniha – autor Alžbeta Švorcová, 184 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá.Je vám líto, že si nemůžete dopřát různé sladké dobroty, které s požitkem konzumují vaši přátelé a známí, jenž nemají potíže se snášenlivostí lepku? Tato kniha vás naučí připravit si bezlepkové sladkosti z piškotového, křehkého, ...
Kniha - autor Udo Pollmer, 272 strán, česky, brožovaná bez krytu matraca Kniha popisuje nové zázračné prostriedky pekárov, umenie kuchárov z prášku, triky vinárov. Obsahuje podrobný lexikón, prvýkrát v takej forme, ktorý prezentuje moderný ingrediencie a upozorňuje na možné riziká ich vedľajších účinkov. ...
2010. Ceska zelenina je nas narodni poklad, ktery mnozi z nas nedocenuji a davaji prednost dovoznim a exotickym druhum. Jiz nasi predkove vedeli, ze pro zdravi je nejcennejsi to, co roste pekne doma na zahradce ci policku. Dnes dokazuje i vedecky vyzku
Prerušovaný pôst je moderná holistická metóda, ktorá môže významne prispieť k upevneniu zdravia.
Táto kuchárska kniha je prvou z trilógie pripravenej v spolupráci s vydavateľstvom Georg a ponúka výber najlepších receptov. Nájdete v nej overené recepty na nátierky, predjedlá, polievky, šaláty, jedlá z mäsa a slané múčniky.Dátum vydania: 20.8.2015Vydanie: 1.Väzba: viazanáISBN: 978-80-8154-130-8Strán: ...
2013. < p> Kniha sezonne tridenych receptu, provazejicich celym cyklem roku, umozni svou systematicnosti, odkazy a zejmena pripojenym programem "Jidelnicky a nakupy" planovat, nakupovat a varit hospodarne a bez plytvani. Recepty pochazeji jak z ceske, ta
Povedz mi, čo a ako ješ, a ja pochopím, kto si. Výber potravín, príprava jedla, ale aj pravidlá vrátane odporúčaní i obmedzení odrážajú mentalitu národa a jeho kultúru. Rovnako prostredie, prístup k jedlu a tiež to, s kým sa stoluje a ako. Autorka znova približuje Arabov a ich svet, pričom tentoraz si ...
Kuchárka "BioAbecedář Hanky Zemanovej" ponúka okrem iného odpovede na nasledujúce otázky: aký je rozdiel medzi celozrnným a viaczŕnnym pečivom? prečo je biokura drahšie? A je naozaj aj lepšie? aké sladkosti sú pre deti najvhodnejšie? ako rozpoznať a nakúpiť najkvalitnejšie mlieko, mäso? jesť, či nejesť ...
Kniha - autor Petr Havlíček; Petra Lamschová, 200 strán, česká, masívna s lesklým krytom To už si nikdy naozaj nepochutnáte? To je otázka všetkých, ktorí chcú schudnúť alebo premýšľa o tom, že sa začnú držať pravidiel zdravého životného štýlu. Ako to teda s tým jedlom naozaj je a prečo by sme sa ho nemali ...
Kniha - autor Radana Vítková, 200 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá.Praha je krásná, stověžatá, kulturní… Ale také úrodná. A požitkářská. Byla taková v minulosti, tedy v těch šťastnějších časech, a je i dnes. Svědčí o tom i obnovené pražské vinice. Jejich vína, rok od roku kvalitnější, si lidé ...
Zachráňte svoju pečeň a ona zachráni vás Odpovede na príčiny vzniku ekzému, psoriázy, cukrovky, streptokokových ochorení, akné, dny, nadúvania, žlčníkových kameňov, únavy nadobličiek, únav, stukovatenej pečene, problémov s hmotnosťou, syndrómu bakteriálneho prerastania čreva a autoimunitných ochorení. ...
2013. Na stranach tohto strucneho dila nasleduji rady, ktere pochazi od slavneho ceskeho jasnovidneho lecitele, patera F. Ferdy.Byly sestaveny z nekolika rukopisnych zaznamu jeho rad. Ktere si opisovali a rozmnozovali jeho vdecni pacienti. Pater f. Ferda
Máte radi bezmäsité jedlá? Pestrú zeleninovú kuchyňu? Kuchárska kniha.cukety, patizóny, tekvice, baklažány Vás určite správne naladí. Nájdete tu plno.zaujímavých, pestrofarebných receptov do Lucie Jesenskej-Horeckej, ktoré.vynikajú nielen svojou originalitou ale aj výnimočnou chuťou.Název: Kuchárska ...
Autorka kuchárskych kníh a milovníčka jedla Francesca Spinelli a fotograf a bloger Mykola Nevrev vás zoznámia s tradičnými jedlami z rôznych regiónov Francúzska. Spája ich vášeň k jedlu, fotografovanie a kreativita. V tejto knihe sa s vami podelia o množstvo nielen kulinárskych zážitkov spojených s tvorbou ...