Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Prvá dáma slovenského herectva nás opäť pozýva do svojej kuchyne! Aj varenie je umenie je v poradí už treťou kuchárskou knihou Zdeny Studenkovej. Uznávaná herečka v nej ponúka milované a rokmi overené recepty z rodinného dedičstva, ale aj mnoho nových, pomerne nenáročných receptov. Ako sama vraví, je ...
How to Butter Toast is the antidote to cookbook-overload. In this fun and entertaining recipe book without any recipes, Ottolenghi co-writer Tara Wigley equips you with rhymes and confidence to cook great food instinctively. Melted butter on hot toast and served up on a plate.It seems like nothing, really, ...
Explore the culinary universe of The Legend of Zelda with over 50 delicious recipes from across the Kingdom of Hyrule! This immersive and sumptuous cookbook samples the culinary delights of all your favorite Legend of Zelda games. Designed as a travel notebook, it tells the journey of a new character: ...
Naomi Duguid, who's taken food lovers to many corners of the globe, now invites readers and cooks on a very different journey--a deep dive into the miracle of salt and its essential role in preserving, fermenting, and transforming food. Learn age-old techniques for making sauerkraut, miso, butter, prosciutto, ...
Cena:13.51€ | Autor:Johnson, Hugh | Rok vydania:2017 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:2-3 týždne | ISBN:9781784722937 | Vydavateľ:Mitchell Beazley