Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Poznávacím znakom novej série Ottolenghi Testovacej kuchyne (OTK) sú nápadité riešenia. Táto pestrofarebná kuchárka od osvedčeného tímu vynikajúcich spolupracovníkov Yotama Ottolenghiho túto edíciu začína: neodolateľné recepty pre domáce príležitosti, ktoré prečistia vašu špajzu, poličky, chladničku ...
Knihu Hrnečku, vař! (Ivona Březinová) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
V dnešnom zrýchlenom svete sa čoraz viac dostávajú do popredia rýchle a jednoduché, moderné a zdravé jedlá. Bohužiaľ, starú klasiku začíname zanedbávať a menej si ju ceníme, pričom by sme na ňu nemali zabudnúť. Domáce jedlá sú známe tým, že sú výživné, chutné a nedá sa im odolať. Každému zo srdca odporúčam, ...
Svet jedlých rýb a morských plodov vo faktoch a kulinárskych obrazoch najvyššej úrovne.Ryby a morské plody sú podnetom pre širokú oblasť gastronomickej kultúry. Súčasťou kulinárskeho záujmu je aj poznanie spôsobov prípravy, pôvodu či druhov všetkých tých príšer, ktoré nestrašia až na tanieri. Kniha vás ...
Knihu Nejlepší ovocná, zeleninová a bylinková SMOOTHIES (Siegrid Hirsch) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Přední čeští a moravští chirurgové se opět sešli při psaní kuchařky. Třicet dva lékařů napříč naší republikou spolu se svými přáteli a spolupracovníky shromáždilo téměř sto padesát osvědčených receptů, tentokrát věnovaných rýži a těstovinám. Opět je zde detailně pojednáno rovněž o správném výběru vína ...
Myslíte si, že hubnutí znamená jen týdny odříkání, nekonečného cvičení a hladovění, abyste nakonec své pracně shozené kilogramy nabrali zpět? S programem doktora Clowera můžete jíst všechny potraviny a s pomocí čokolády budete ovládat jejich množství. Přesně tuto schopnost a mnoho dalších pozitivních ...
Druh sortimentu : Kniha, Expres Low Carb, Autoři : Alexander Dölle, Rok vydania : 2020,.
Slovenská kuchyňa a stravovanie prešli počas niekoľkých storočí veľkými zmenami. Prírodné podmienky jednotlivých regiónov však napriek zmenám dodnes vtláčajú slovenskej gastronómii svojské črty. Uchovanie typických prvkov stravovania záviselo od geografickej polohy, klimatických podmienok, kvality pôdy, ...
Knihu Mamma mia! (redakce časopisu Apetit) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Nezlyhávajúci a jednoduchý stravovací plán "kolujúcich kalórií" bez získavania tukových záhybov, určený na naštartovanie vášho metabolizmu, stimulovanie straty….
Druh sortimentu : Kniha, Cocina De La Vieja Praga, Autoři : Viktor Faktor, Rok vydania : 2018,.
Slovník kávy od A po Z. Slovník kávy. Žiadne ďalšie otázky a nedorozumenia! Viac ako 200 pojmov je vysvetlených korektne a stručne, ale dôkladne - ideálne pre začiatočníkov, ako aj pre profesionálov. Pestovanie, praženie, mletie, prípravy kávy, odrody, zemepis, príchute, kaviarenské vybavenie a mnoho ...
Dita P. Dětem Bylo jich pět. Než se kuchařka "uvařila", narodil se šestý. Zase kluk. Děti Dity P. a jejích dvou sester Mariky a Emmy. Proti těmhle klukům Dita seděla u stolu, na pařezu v lese, pod stohem slámy a koukala, jak jim chutná, co uvařila. A mívala slzy v očích, když přišli s prázdnou miskou ...
Kniha Štyri nočné obdobia je sebareflexiou moderného muža, ktorý odhaľuje svoje vnútro až na kostnú dreň. Rozprávanie o živote so ženami a medzi ženami je katalyzované sexom, láskou, peniazmi, úspechom… Ale aj samotou, zúfalstvom, nepochopením a prehrami.Alexander Pavlov je úspešný, cynický a bezohľadný ...
Špalda, pšeno a pohánka patria medzi suroviny, ktoré sa zaslúžene pýšia návratom.na piedestál zdravej výživy. Obsahujú celý rad cenných živín, nevyhnutných pre život.a zdravú existenciu človeka. Dajú sa z nich pripraviť jednoduché a rýchle jedlá,.ktoré sú nielen zdravé, ale aj chutia.Název: Špalda, pšeno, ...