Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Popis : Zákusky plnené lahodným krémom stoja medzi sladkosťami vždy na poprednom mieste. Rôzne druhy cesta môžu byť spestrené chutným krémom, ovocím, čokoládou, karamelom, semiačkami, či orechmi. Napriek tomu, že sú nenáročné na prípravu, sú veľmi chutné. V tejto zbierke nájdete tipy na nové i tradičné ...
Snažíte sa jesť zdravo, ale potom Vás prepadne neodolateľná chuť na niečo dobré.
Najobsiahlejšiu knihu o fermentácii, čo kedy vyšla, písanú opäť autorovým neodolateľným spôsobom. Ak ste fanúšikmi fermentácie alebo sa o tomto odbore chcete viac dozvedieť, niečo si doma nakvasiť, vybaviť si kuchyňu, osvojiť si naozaj jednoduché postupy, až detektívne si počítať o svete priateľských ...
Druh sortimentu : Kniha, Sushi, Autoři : Stefanie Nickel, Rok vydania : 2021,.
Najobsiahlejšia kniha o fermentácii, čo kedy vyšla, písanú opäť autorovým neodolateľným spôsobom. Ak ste fanúšikmi fermentácie alebo sa o tomto odbore chcete viac dozvedieť, niečo si doma nakvasiť, vybaviť si kuchyňu, osvojiť si naozaj jednoduché postupy, až detektívne si počítať o svete priateľských ...
Prvá česká kuchárka z afrodiziak, ktorá predstavuje to najlepšie zo spojenia populárnej sexuologičky Laury Janáčkovej a skvelého šéfka.
Z kúzelnej rajnice stúpa para. Kedysi sa ľudia riadili v nejednej činnosti postavením Slnka a Mesiaca a dobre vedeli, kedy nastoliť pôst a kedy hodovať.
Autorka ich zozbierala zo starých zápisníkov babičiek a zo zažltnutých kuchárskych kníh a upravila tak, aby ste si ich mohli upiecť aj dnes.
Čo má spoločné váš obľúbený farmársky syr s kváskovým chlebom s chrumkavou kôrkou, pohárom perlivého domáceho zázvorového piva alebo miskou marinovaných olív.
Nová kuchárka z edície Apetit vychádza už 24. 2. a nesie príznačný názov Bezlepková.
Chvíle, kedy si spolu sadnete k stolu, naservírujete všetkým ich obľúbené jedlá, rozprávate sa a čas príjemne plynie. to sú neopakovateľné okamihy, na ktoré rodina i priatelia radi spomínajú.
Chcete se o své děťátko postarat co nejlépe, jenže po tom, co zazněla diagnóza potravinová alergie, cítíte bezradnost? Tato kniha přináší ucelený úvod do problematiky a bezpečně vás provede všemi úskalími dietního stravování. A navíc vám poradí, jak dopřát dítěti vyváženou stravu. Recepty pokryjí vše ...