Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Chcete variť tak, aby všetkým chutilo? Baví vás to, ale nemáte dosť času? Siahnite po novej knihe špičkového anglického šéfkuchára Gordona Ramsayho a získate množstvo receptov na rýchle a chutné polievky a šaláty, ryby a morské plody, hydinu, ako aj jedlá bez mäsa, cestoviny, nátierky či prílohy. Nechýba ...
Viac ako 130 receptov vhodných pre deti od 6. mesiacov Začnite pripravovať príkrmy, na ktorý si pochutí celá rodina. Nebudete musieť variť viac ako jedno jedlo a zároveň všetko stihnete do 30 minút ! S maminčinými dobrotami objavíte nové spôsoby, ako začať prikrmovať svoje dieťatko a zároveň variť pre ...
Kniha - autor Zdeněk Pohlreich, 184 strán, česky, pevný bez lesklého krytu Najčastejšia otázka, ktorú Zdeněk Pohlreich dostáva, znie, či doma varí?"Áno, varím a rád, aj keď ako každý mám niekoľko jedál, ktorá varím stále dookola."Tá najobľúbenejšie predkladá v novej kuchárke Moje domácej kuchyne. Nechá ...
Kniha - autor Ladislav Hagara; Oldřich Jindřich; Aleš Vít, 176 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Atlas vybraných jedlých hub a houbová kuchařka v jedné knize. Tímto zcela mimořádná publikace, k jejíž tvorbě se spojili přední česko-slovenští mykologové Ladislav Hagara, Oldřich Jindřich a Aleš Vít. ...
Srozumitelný, přehledný průvodce fakty o potravinách a výživě. Přibližuje klíčové koncepce o jídle a zabývá se různými teoriemi, které potraviny nám prospívají a které ne. Graficky poutavě upravená publikace zkoumá to dobré, to špatné i to matoucí o potravinách, probírá i trendy ve výživě. Přečtěte si, ...
Kniha - autor Lenka Heroldová; Natalia A. Rollko, 152 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Pátý díl knihy Vaříme podle Herbáře symbolicky uzavírá sérii kulinářských bestsellerů z českých bylin.Kateřina Winterová s Lindou Rybová predstavuje ďalší lahôdky z programu Herbár, ktoré objavila v archívoch ...
Táto kniha vám pomôže v nasledovnom: zistiť, ako sa kontrolujete; uvedomiť si, ako sa stravujete; vytvoriť si súvislosť medzi svojím systémom stravovania a vašimi emóciami, myšlienkami aj duchovným životom; prísť na to, prečo je ťažké načúvať vlastným potrebám; rozpoznať zranenia, ktoré vám bránia dobre ...
Kniha - Peter Freestone, 232 strán, český, pevný bez lesklého krytu Freddie Mercury bol bohom nadaný spevák skupiny Queen, extravagantné jedinec, obľubujúci v okázalosti hudobné, módne, ale aj kulinárske. Málokto však vie, čo Freddie Mercury rád jedol, pil, a čo bolo jeho zamilované jedlo. Jeho celosvetový ...
Druh sortimentu : Kniha, A co teda jíš?, Autoři : Linda Müllerová, Rok vydania : 2017,
Jednoduché jedlo môže pre vás znamenať super rýchle jedlo, také, ktoré je na stole za pár minút alebo na ktoré potrebujete iba pár surovín. Niekto ocení, že časť prípravy sa dá urobiť vopred a pri podávaní ide všetko hladko. Nie je na zahodenie, keď sú v recepte ingrediencie, čo máte doma a varíte zo ...
Kniha - autor Ivana Tremlová, 208 strán, česky, brožovaná bez krytu matracov Táto kuchárka pre najmenších vznikla v spolupráci niekoľkých mamičiek, ktoré tu predstavujú jednoduchosť a inšpiráciu vo varení pokrmov pre tých najmenších od ukončeného 4. mesiaca. Jedinečnosť tejto kuchárky spočíva v možnosti ...
Populárna kuchárka "Radosť variť" od slovenského kuchára menom Marcel Ihnačák, vás naučí tie najlepšie recepty v 12 kapitolách od jednoduchých pokrmov, cez zložitejšie, až po tie obvyklé s netradičnými surovinami! Uvarte si s Marcelom treba carpaccio s paradajkami a restovanou slaninou, tekvicovú polievku ...
Knihu Maso (redakce časopisu Apetit) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
OZ KUL-TUR Zvolen vydáva po reprinte monografie DETVA z roku 1905, v poradí už druhú knihu ako faksimile - teda v podobe, ako vyšla v pôvodnom vydaní. Nová kuchárska kniha Terézie Vansovej, uzrela svetlo sveta prvý raz v roku 1914. V rámci vtedajšieho územia Slovenska išlo vôbec o prvú knihu svojho druhu, ...
Gordon Ramsay v úvode knihy vyhlasuje, že byť zdravý pre neho znamená chutne sa stravovať a cvičiť. Zdravá strava v skutočnosti nemusí byť nudná! V knihe nájdete viac ako stovku receptov rozdelených do troch častí, ktorých hlavnou témou je štíhla línia, fitness a zdravie všeobecne. Recepty vám ukážu ...
Stále viac ľudí vsádza na nízkosacharidovú diétu. Pokiaľ chcete zároveň dobre jesť a urobiť niečo pre svoje zdravie, dobíjať energiu, cítiť sa fit as tým dosiahnuť a udržať požadovanú váhu, potom je pre vás nízkosacharidová diéta to pravé. Začnite svoj deň s chrumkavým orieškovým müsli alebo lahodnou ...