Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
POPIS Kúzlo kuchyně Čech a Moravy alebo dedičstvo našich babičiek obsahuje viac ako 200 receptov, ktoré sú rozdelené do 17 kapitol. Nájdete tu tie najlepšie recepty z českej aj moravskej kuchyne, ktoré sú doplnené krásnymi fotografiami. Sú písané krok za krokom. Pripravte si poctivé české domáce jedlá. ŠPECIFIKÁCIE Rozmery: ...
Knihu Hrnečku, vař! (Ivona Březinová) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Domáce sušenie potravín je jednoduchý spôsob, ako si pripraviť zdravé a chutné jedlá a ako ich zachovať v čo najlepšom stave. Kniha Domáce sušenie obsahuje: inšpiratívne recepty na sušené lahôdky, ktoré si obľúbia vaši priatelia aj rodina; praktické návody na prípravu jedál, skladovanie a využitie toho ...
Brambory pocházejí z Jižní Ameriky, kde je pěstovali Inkové. Poté, co byla jejich říše v první polovině 16. století dobyta Španěly, se brambory spolu s jinými poklady dostaly do Evropy. Až do počátku 17. století se brambory pěstovaly převážně jako vzácná okrasná rostlina nebo léčivá plodina. Roku 1616 ...
Kniha - 144 stran, slovensky, Pevná bez přebalu lesklá Ak ste ako väčšina ľudí, každý deň začínate horúcou šálkou kávy. Za vaším pariacim sa hrnčekom sa však skrýva celý svet, ktorý sa oplatí objaviť – rôzne spôsoby praženia, postupy prípravy, tradície, ceremónie a kultúrne zvyky krajín po celom svete. ...
Kniha - autor Tobias Müller, 0 strán, český, pevný bez lesklého krytu.Táto kuchárka pozýva všetkých milovníkov pečenia a maškrtenie na lákavú okružnú cestu za európskymi múčniky. Autorom je sympatický kuchár Tobias Müller, ktorý je medzi bloggerov, ktorí sa venujú pečenia sladkostí, naozajstným pojmom. ...