Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Pokiaľ sme na návštevu dobre pripravení, hostia môžu doraziť kedykoľvek – nehľadiac na to, či sa jedná o všedný alebo sviatočný deň.
Kniha - autor Zdeněk Pohlreich, 184 strán, česky, pevný bez lesklého krytu Najčastejšia otázka, ktorú Zdeněk Pohlreich dostáva, znie, či doma varí?"Áno, varím a rád, aj keď ako každý mám niekoľko jedál, ktorá varím stále dookola."Tá najobľúbenejšie predkladá v novej kuchárke Moje domácej kuchyne. Nechá ...
Rozohňuje ťa myšlienka opekania v záhrade? Horíš túžbou po grilovaní? Horí v tebe vášeň k pochúťkam pečeným na rošte? Tak potom dúfame, že táto knižka práve pre teba ťa skutočne rozohní, veď je plná super nápadov! Táto knižka nie je určená na policu. Jej nepoužívanie môže viesť k hladu a strate zážitkov. ...
Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření ...
Magazín je záznamem zajímavých událostí, které se, jak jinak, točí kolem piva a sladu. Magazín stejného názvu vyšel již v roce 2018 a byl v rozšířené podobě volným pokračováním titulu "Pivní ročenka" vycházejícího v letech 2012 - 16. V návaznosti na jeho pozitivní přijetí jak ze strany čtenářů, tak i ...
"Moja prvá kniha, ktorú som celú vypestovala na svojej záhrade!" hlása Kateřina Winterová ku knižnej novinke, ktorá obsahuje ďalšiu stovku úžasných receptov i návodov a tentoraz aj popis viac ako 80 odrôd zeleniny s odporúčaniami na ich pestovanie a tiež ovocné ochutnávky.