Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
V knihe nejde o obyčajný súpis kuchárskych receptov. Autor predkladá dve stovkynanajvýš zaujímavých receptov chutných lahôdok, od jednoduchých až po zložitejšie. Pri výbere jedál do knihy sa snažil o pestrosť, originalitu a zúžitkovanie potuliek svetom. A tiež o vzhľad toho-ktorého jedla na tanieri, ...
2015. < p> Vedeli jste, ze boruvky prospivaji nasemu srdci a mozku? Slyseli jste o tom, ze omega-3 mastne kyseliny zlepsuji nasi schopnost soustredeni? Tusili jste, ze opuncie normalizuje hladinu krevniho cukru a leci potravinove alergie? Sefkucharka Jen
Povídání o pivních světech a o mnoha věcech ze života, které s pivem souvisejí. Pro pivní nadšence i laiky, mladé i starce, pro holky i kluky, pro abstinenty, odmítače, ochutnávače i alkoholiky. O omylech s pivem spojených, o pivních stylech, o předsudcích, zvycích a tradicích. A jen velmi lehce o tom, ...
Príprava jedál pod holým nebom je zakódovaná v génoch človeka a v jeho kolektívnom podvedomí. Posledné desaťročia táto oblasť zažíva skutočnú revolúciu. Nech je to v lese, na lúke, pri vode alebo práve v záhrade, čaro ohňa a jedlá pripravené na ňom boli vždy veľkým zážitkom. O to väčším, čím viac sa ...
Kniha - autor Radomír Socha; Jiří Hák; J. Kovač; A. Vit, 280 str., Česky, pevná bez lesklého krytu Ak si chcete pochutnať na vynikajúcich lahôdkach z rýdziky, držíte v ruke správnu knihu. Naučí vás poznávať jedlé a tiež liečivé druhy rýdziky, ktoré u nás môžete v priebehu hubárskej sezóny nájsť. Vedľa ...
Keď sa povie cestoviny, mnohým z nás hneď napadne talianska kuchyňa, pričom aj v našich končinách je výber cestovinových jedál naozaj široký. V knihe nájdete najobľúbenejšie jedlá tradičnej kuchyne s použitím kalsického rezancového cesta, počnúc cestovinovou polievkou cez tvarohové rezance až po zapekané ...
Druh sortimentu : Kniha, Maďarská kuchařka, Autoři : Cséfalvay Ildikó, Rok vydania : 2018,.
Knihu Parmigiano reggiano 50 snadných receptů (Academia Barilla) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Kniha - Academia Barilla, 128 strán, česká, masívna bez lesklého krytu.V tejto čarovnej knihe nájdete recepty na klasické pizze, ako sú margherita a romana, plnenú pizzu aj "biele" pizze, ktoré neobsahujú rajčiny. Exotickejšie recepty vznikli použitím vynikajúcich talianskych produktov: parmskej šunky, ...
Dezerty našich starých mám netradične Aj vy zbožňujete tradičné dezerty ako palacinky, jablkové a orechové záviny alebo lekvárové perky? Odteraz si ich môžete vďaka tejto knihe receptov vychutnať v zdravšej podobe! Odborníčka na optimálnu výživu Tina Zlatoš Turnerová prepracovala tradičné recepty, ktoré ...
Nahlížení vlastního postižení v průběhu socializace.Život s postižením dětskou mozkovou obrnou má mnohá úskalí. Od formy DMO a včasnosti určení diagnózy se odvíjejí konkrétní překážky na cestě k samostatné a soběstačné existenci. Komplikovanost určení diagnózy, nároky kladené rehabilitací a vyrovnávání ...
Druh sortimentu : Kniha, Manuál pro milovníka kávy, Autoři : Andreas Willhoff, Rok vydania : 2018,
Viacerí sa naháňame za prácou, štúdiom, povinnosťami a stáva sa, že v zhone a strese nám často neostáva nič iné, len siahnuť po polotovaroch a "fast-foodových jedlách”, ktoré nemusia byť vždy tou najlepšou voľbou.Aj preto sme sa rozhodli pripraviť túto knihu, v nádeji, že sa stane vaším pomocníkom pri ...
Chvíle, kedy si spolu sadnete k stolu, naservírujete všetkým ich obľúbené jedlá, rozprávate sa a čas príjemne plynie. to sú neopakovateľné okamihy, na ktoré rodina i priatelia radi spomínajú.
Nie je nič jednoduchšie, než si pripraviť niekoľko ingrediencií, rôzne ich pokrájať a zamiešať a máte hotovú desiatu, večeru alebo ry.
Po bestselleroch Babicovej dobroty je toto ôsma kniha mojich receptov, ktoré som za pár rokov, čo sa pohybujem v šoubiznise, vydal a.
"Pôvodné odrody, láskyplná starostlivosť, počúvanie prírody a skvelé recepty, v ktorých všetky plodiny spotrebujeme.