Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Štíhla Brnianka povýšila svoju najmilšiu zábavu na celkom jedinečnú úroveň zdravého, hravého a nečakane chutného kúzlenia s trohu zabudnutými druhmi zeleniny. Z daňovej poradkyne stala sa tak poradkyňou tekvicovou. Tekvica, špenát, mrkva a špargľa budú pri varení dobrými parťákmi aj pre vás. Český text
Knihu Grilování (redakce časopisu Apetit; Kateřina Švejdová) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Kniha - 180 strán, česká, masívna bez krytu matraca Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov ...
Stévie sladká je čistě přírodní sladidlo, které je téměř bez kalorií a po mnoha stránkách zdraví prospěšné. V poslední době se stává obrovským hitem, dokonce se o ní čím dál víc začíná mluvit jako o sladidle budoucnosti. Je vhodnou alternativou jak pro diabetiky, tak pro ty, kteří chtějí zhubnout či ...
Kniha - autorka Pavla Burešová; Pavel Pavloušek, 144 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Určite ste často na rozpakoch, či práve ochutnávate dobré, alebo zlé víno. Podľa etikety to zvyčajne nespoznáte. Možno ani neviete, ako víno správne uchovávať, podávať a ako ho harmonicky skĺbiť s určitým ...
Kniha - autor Pavla Momčilová, 112 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Pomocník a radca pre všetkých, ktorí doma pečú kváskový chleba. Kniha vyplýva z viac ako 30tileté skúsenosti autorky a priateľov z prípravy chutného a trvanlivého kváskového chleba az kvalitnej odbornej literatúry. V otázkach ...
Máte chuť na tradičnú slovenskú kuchyňu z plodov jari a leta ? Tradičná babičkina kuchárka 2, jar/leto je edičné pokračovanie knihy Tradičná babičkina kuchárka 1 jeseň/zima. Známy autori kuchárskych kníh, manželia Horecký, vám prinášajú jedinečné recepty slovenskej kuchyne zo základom v jarnej a letnej ...
Druh sortimentu : Kniha, Babicovy dobroty 2., Autoři : Jiří Babica, Rok vydania : 2010,
Kniha - 128 strán, český, pevný bez krytu matraca.Zdravá a ľahká večera, príloha alebo jedno zo zásadných jedál pri chudnutí. Šalátov existuje veľké množstvo, od ľadového cez rímsky až po rukolu či poľná. Kolektív Academie Barilla prináša najrozmanitejšie recepty na šaláty malé, prílohové aj na tie veľké, ...
Kniha - autor časopisu Apetit, 160 strán, český, firma bez krytu matracov Jedenásta kuchárka z Edícia Apetit Hydina práve vychádza! Kniha o 160 stranách je rozdelená do ôsmich kapitol - Polievky, Pre každý deň, Kurča v hlavnej úlohe, Kačica, morka& spol., S vôňou diaľok, Chuťovky & šaláty, Plnky & Prílohy ...
Mojito, Piňa Colada, Tequila Sunrise, Daiquiri, Bloody Mary či Kuba Libre – snad každý z nás ...
2013. < p> Je to takova jednoducha kucharka s pokrmy ze zveriny. Je rozdelna do 14 dilu, u kazdeho dilu je uvodni povidani a potom nekolik jednoduse napsanych receptu, vse doplneno fotografiemi pokrmu a kreslenymi obrazky.< /p> < br/>
František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu. Pochúťky a misy z hydiny je prvá knižka z pripravovanej série šiestich ...
Kniha - autor Radomír Socha; Jiří Hák; J. Kovač; A. Vit, 280 str., Česky, pevná bez lesklého krytu Ak si chcete pochutnať na vynikajúcich lahôdkach z rýdziky, držíte v ruke správnu knihu. Naučí vás poznávať jedlé a tiež liečivé druhy rýdziky, ktoré u nás môžete v priebehu hubárskej sezóny nájsť. Vedľa ...
Další kniha složená ze 106 domácích sladkých i slaných receptů edice Čtvero ročních období je na světě. Známá cukrářka Helena Vybíralová se tentokrát zaměřila na veskrze podzimní recepty ovoněné skořicí a medem, ochucené švestkami a jablky, ozdobené ořechy i vláčnou čokoládou."Jakou blaženou radost jsem ...
V dnešní uspěchané době má jen málokdo čas a chuť trávit u plotny dlouhé hodiny. Přesto však toužíme jíst poctivé, domácí, vyvážené a pestré jídlo. Kuchařka, kterou pro vás sepsala šéfredaktorka Apetitu Lucie Kubrová je plná receptů, které splňují všechna tato kritéria! První vlaštovka nové ediční řady ...
Druh sortimentu : Kniha, Staropražskaja kulinarija, Autoři : Viktor Faktor, Rok vydania : 2018,.
Maso - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Vydavateľ: Pražský kulinářský institut, Väzba: Knihy viazané, Počet strán: 96, Rok vydania: 2019.
Vydajte sa s kuchárom Jamesom Martinom známym aj z TV Paprika na cestu po Francúzsku v klasickom Citroëne 2CV a prežite s ním úžasné kulinárske dobrodružstvá. Počas svojho putovania ochutnáva tie najlepšie jedlá, nakupuje na trhoch a varí – zahrejte sa jeho poctivou cibuľačkou so syrovými krutónmi, pochutnajte ...