Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Sixty years ago food was in short supply and malnutrition rates were high. Fast forward to the present day, where we have unlimited choices and plenty of food, yet we're living in a world of junk food, additives and preservatives. We need to look back at the way our grandmothers and cooked. This book ...
Knihu Tajemství dezertů Carte d´Or si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Ever since working at the River Cafe for Ruth Rogers and Rose Gray, Jamie Oliver has had a serious passion for Italian food. Now, ten years later, Italy and its wonderful flavours continue to have a major influence on his food and cooking. In Jamie's Italy
Průvodce vínem nabízí popis vinařských oblastí a poskytne vám přehled jednotlivých odrůd moravských a českých vín.
Take a culinary journey through the dark fantasy world of Sanctuary with Diablo: The Official Cookbook, a flavorful compilation of recipes inspired by Blizzard Entertainment’s iconic series. Journey through Sanctuary and prepare to feast on over 60 unique culinary delights inspired by Diablo in this ...
Kniha - 159 stran, slovensky, Pevná bez přebalu lesklá.V súčasnosti nájdete v obchodoch širokú ponuku slaných dobrôt, ak však túžite po domácich chutiach a máte trošku času, za pomoci tejto knižky si ich môžete aj sami ľahko a rýchlo pripraviť. Fotografie krok za krokom pomôžu ľahšie zvládnuť pracovné ...
Over the past centuries the Slovak cookery and nourshment have overcame considerable changes. However, despite thode, changes of natural conditions of particular regions keep influencing the Slovak gastronomy giving it typical regional features. Preservation of typical elements of nourishment depended ...