Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Popis : Zákusky plnené lahodným krémom stoja medzi sladkosťami vždy na poprednom mieste. Rôzne druhy cesta môžu byť spestrené chutným krémom, ovocím, čokoládou, karamelom, semiačkami, či orechmi. Napriek tomu, že sú nenáročné na prípravu, sú veľmi chutné. V tejto zbierke nájdete tipy na nové i tradičné ...
Druh sortimentu : Kniha, Sushi, Autoři : Stefanie Nickel, Rok vydania : 2021,.
Obsahuje vyše 900 vyskúšaných a osvedčených receptov, ktoré zodpovedajú požiadavkám nielen jednoduchej, ale i najlepšej kuchyne. Každá doba má svoju kuchársku knihu. A každá kuchárska kniha nám vie okrem receptov prezradiť ešte niečo navyše: esenciu doby, malú ochutnávku bežného života, ľudský pohľad ...
V dnešnej dobe pribúda detí s nadváhou, či už je príčina v tom, že majú oveľa menej pohybu, alebo majú zdravotné problémy.
Príprava jedál v exteriéri sa opäť čoraz viac dostáva do módy. Je síce časovo dosť náročná, ale v kotlíku, na grile či na grilovacej panvici sa dajú pripraviť veľmi chutné jedlá. Na otvorenom ohni si môžeme pripraviť bravčové, hovädzie, kuracie i morčacie mäso, divinu, jahňacinu, ryby, zeleninu, syry ...
Cesto na pravý chlieb sa pripravuje s kváskom, aj keď je to časovo náročnejšie, než keby sme pracovali s droždím.
Po úspešných kuchárkach Ako jeme zdravo v lete, Ako jeme zdravo na jeseň a Ako jeme zdravo v zime sa tím Jeme zdravo už tretíkrát spojil s odborníčkou na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvorili ďalšie zo série originálnych kuchárok prepájajúcich sezónnosť so zdravým stravovaním. Pomocou ...
Druh sortimentu : Kniha, Sous vide u vás doma, Autoři : Lisa Q. Fetterman, Rok vydania : 2022, Názov v originále : Sous Vide at Home: The Modern Technique for Perfectly Cooked Meals.
2016. O chvíľu vám pri dverách zazvoní návšteva? Čakáte príbuzných? Chcete očariť najbližších? Nech ide o oslavu, párty alebo detský žúr, táto knižka vám pomôže spestriť posedenia s rodinou alebo priateľmi rýchlymi a zaujímavými pochúťkami. < br/>
Knihu Tajné staročeské recepty naší babičky (Klára Trnková) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Kniha - autor Petr Sýkora; Magdalena Wagnerová, 160 strán, anglická, pevná bez lesklého krytu Czechs have always liked to eat. Czech women have been Renowned as excellent Cooks, one of the reasons probably being that their art is based on traditional recipes, Nourishing ingredients and time-Proven practices, ...
Kniha - autorka Alena Doležalová, 200 strán, česká, pevná bez lesklého krytu Krémové múčniky sú pre väčšinu z nás naozaj neodolateľné. Nemusí byť ani príliš zložité a zdĺhavé na prípravu. Kuchárka obsahuje pestrú ponuku múčnikov s najrôznejšími krémami a polevami, vrátane rád a tipov na prípravu a zdobenie.