Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Svieže, ovocné, čokoládové, smotanové a čoraz obľúbenejšie. nepečené dezerty! Nechajte rúru odpočívať, a napriek tomu potešte svojich blízkych lahodnými dobrotami. V sviatočné dni pripravte nápadité raňajkové dobroty ako voňavé ovocné maslo či ryžové guľôčky s ovocím, na výlet si namiesto obvyklého keksíka ...
Druh sortimentu : Kniha, A co teda jíš?, Autoři : Linda Müllerová, Rok vydania : 2017,
Slovensko je tradičná vinohradnícka krajina s bohatou históriou a potenciálom na pestovanie viniča a výrobu vína. Slováci to už dávno dobre vedia, zvyšok sveta sa to práve vďaka prvému slovenskému vinárskemu bedekru v angličtine dozvie. Známy slovenský enológ a somelier Vladimír Hronský v úvodných kapitolách ...
V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov, aby ochutnali nádherné výtvory z cukiny, špargle, fazuľky, paradajok, papriky či ďalších druhov zeleniny. Nechýbajú ...
Stovka receptov Liz Franklinovej na slané aj sladké jedlá má dve prednosti: je výberom tých najlepších chutí z piatich kontinentov a jedlá (áno, aj polievky) pripravíte jednoducho na plechu alebo v pekáči. Či už ste dlhoročný vegetarián, hostíte priateľov alebo varíte pre člena rodiny, ktorý sa živí ...
Kuchařka pro chlapy, kteří z jakéhokoliv důvodu válčí v kuchyni sami (ať už jsou to slamění vdovci, muži "singl", nebo prostě jen ti, které to v kuchyni baví). Kuchařka pro muže, bez cenzury! Autor o knize: Milý kamaráde, spolu-samostrávníku, životní bojovníku! Taky už máš dost věčných párků a chlebů ...
Kuchyňa prevoňaná vanilkou je jedným z mnohých dielikov, ktoré skladajú domov.
Pivoznalství – rukověť pivního gourrmeta, kniha o pivu, pivovarech a hostincích. Vyvrací četné omyly, dokola tradované v pivní literatuře, a přináší nové informace a souvislosti. Jako vůbec první publikace přináší obsáhlý základní slovník pivovarských pojmů, a to současných i historických. Velký prostor ...
2013. < p>.Kniha< strong> Moucniky < /strong> obsahuje vic nez 100 receptu na klasicke i nove sladkosti pro kazdy den. Kniha o 160 stranach je rozdelena do kapitol:< /p>.< p>.Recepty od babicky,< br />.Babovky & chlebicky,< br />.Buchty na plech,< br />.
Kniha - Peter Mayle, 128 strán, český, masívny s matracovou obálkou V tomto útlom zväzku Peter Mayle spojil sily s Gérardom Auzetem, majiteľom preslávené pekárne"Chez Auzet" v provensálskom Cavaillon, aby nám prezradil všetko o pečenie chleba po francúzsky. Od prípravy a mixovanie cesta až po vlastné ...
Druh sortimentu : Kniha, Zmrzliny, , Rok vydania : 2014,
Knihu Pražská labužnická zastavení (Pavlína Filipovská; Lubomír Trávníček) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Populárna kuchárka "Radosť variť" od slovenského kuchára menom Marcel Ihnačák, vás naučí tie najlepšie recepty v 12 kapitolách od jednoduchých pokrmov, cez zložitejšie, až po tie obvyklé s netradičnými surovinami! Uvarte si s Marcelom treba carpaccio s paradajkami a restovanou slaninou, tekvicovú polievku ...
Už štvrté aktualizované vydanie úspešného gastronomického sprievodcu! Herec a gastronadšenec Lukáš Hejlík aj v roku 2022 aktualizoval gurmet sprievodcu 365 - Gastromapa Lukáša Hejlíka.
An A-Z compendium of everything you need to know about gin, from botanicals to the perfect G&T. Includes 20 gin cocktail recipes. Gin is the spirit of the moment, the discerning drinker''s tipple of choice. But with a gin revolution currently sweeping the world, it has never been a more fascinating - ...