Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Just like many pandemic-driven Americans, Europeans are turning on their ovens and rediscovering their roots through baking. This collection of nearly one hundred recipes is presented with elegant yet friendly flair by Laurel Kratochvila, an American-born, boulangerie-trained baker with her own Jewish ...
THE ESSENTIAL VEGAN COOKBOOK, FEATURING MORE DELICIOUS PLANTS AND LESS WASHING-UP! Enjoy 80 quick, easy and delicious vegan recipes, each using only one dishPRE….
Don''t know what to do with tofu? With guidance on how to store, prep, season, marinate and flavour, this fantastic book is packed with hacks to convert tofu haters and make this super ingredient the s.
"The most useful single volume on wine ever published. If I owned only one wine book, it would be this one." - Andrew Jefford, DecanterFew wine book….
Medzi jedlom a láskou, je jedinečná kuchárska kniha, ktorá v sebe spája lásku k životu, jedlu, zdraviu a prírode. V dnešnej dobe konzumizmu a toľkých možností, kniha ponúka jednoduchý pohľad na tú najprirodzenejšiu stravu zo skutočných potravín, čo najmenej spracovaných. Obsahuje 100 receptov a každý ...