Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Knihu Už zase nevím, co uvařit (Eva Filgasová) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Ze spojení krásné ženy a dobrého jídla vznikají okamžiky, na které se nezapomíná. A ze spojení vášně pro fotografii a nadšení pro vaření zase vznikají kuchařky, které si s chutí prolistujete, i když zrovna nemáte hlad. S jídlem roste chuť je kniha mladé fotografky, která propadla vymýšlení dostupných ...
Grounded in scientific evidence, Vegetarian Meals in 30 Minutes is part nutrition guide and part cookbook with over 100 recipes to show you how to eat well and….
THE LONG-AWAITED, ALL-NEW COOKBOOK FROM WAGAMAMA These dishes have been designed for every occasion and offer recipes for a variety of diets. Cook rapid weekday meals, watch slow-cooked ramens simmer and even learn the art of making gyoza - Feed Your Soul is packed with tips and ideas for bringing wagamama ...
A celebration of Australian cuisine like never before - 350 recipes showcasing the rich diversity of its landscapes and its people. Australia is a true melting….
Hľadáte v záplave receptárov spoľahlivého a všestranného knižného pomocníka do vašej kuchyne? Autorka viacerých úspešných receptárov a blogu Dobroty z kuchyne podáva v dvojici kníh Moje najlepšie recepty a Moje najlepšie múčniky spolu viac ako tri stovky dôkladne vyskúšaných, zrozumiteľne a prehľadne ...
Uplynul rok, čo sa do vily manželov Baťových vrátili kuchárske zošity Márie Baťovej.
At noma - four times named the world''s best restaurant - every dish includes some form of fermentation, whether it''s a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic. Fermentation is one of the foundations behind noma''s extraordinary ...
Knihu Chutné polévky (autor neuvedený) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.