Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
A provocative, handpicked collection of relevant (and surprising) essential recipes for today s cook. We have countless recipes at our disposal today but what are the real keepers, the ones that don t just feed us when we re hungry or impress our friends on Saturday night, but inspire us to get into ...
Bake your way through the classics from Jane Eclair to Tart of Darkness, Banana Karenina and On the Rocky Road, Flapjack and the Beanstalk, Nineteen-eighty Peti…
Not Just Another Cookbook, A Taste of Greece could have been called For the Love of Greece, as it became a project that brought together well-known personalities from across the world who all share a special bond with this ever fascinating Mediterranean country. They gave us their favorite recipes, told ...
Teľací perkelt Zapečený perkelt Hovädzí perkelt Vaječný perkelt Srnčí perkelt Teľací paprikáš s haluškami Hubový paprikáš Jahňací perkelt na sedliacky spôsob s rascovými zemiakmi Kurací perkelt Perkelt z bravčových nožičiek a iné. Slovenský text.
TikTok sensation and beloved home cook Nadia Caterina Munno, a.k.a. The Pasta Queen, presents a cookbook featuring the signature pasta tips and tricks that are 100% authentic to Italian traditions-and just as gorgeous as you are. In the first-ever cookbook from TikTok star and social media sensation ...
A new edition of the iconic chef''s globally bestselling home-cooking book, published on the 10th anniversary of its first releaseWhat does Ferran Adria eat for….
How do you capture the intense flavour of freshly picked seasonal produce to enjoy all year round? Combining their experience as cooks, caterers, foragers and farmers, three friends bring you the essential guide to preserving. With techniques and recipes handed-down through the generations and deliciously ...
Kniha - 116 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu.Diétne stravovanie nadobúda na spoločenskom význame a premieta sa aj do práce školských jedální. Vzhľadom na nedostatky v legislatíve môže byť jeho zavedenie v školskej jedálni problematické. Predkladaná publikácia má za cieľ vzniknutú situáciu riešiť ...