Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Knihu Rychlé večeře (autor neuvedený) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Knihu Rychlovky v kuchyni (Alena Doležalová) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Pripravte si skutočnú francúzsku špecialitu podľa kuchárky "Umenie francúzskej kuchyne" od jednej z najväčších znalkyňa francúzskych receptov, americkej spisovateľky a známej televíznej osobnosti Julie Child, ktorej život inšpiroval tvorcov filmu Julie a Julia, v ktorom si hlavnú úlohu zahrala jedinečná ...
Kniha - Academia Barilla; Martin Čížek, 160 strán, český, pevný bez lesklého krytu Zelenina a bylinky, ako divoké, tak pestované, strukoviny a obilniny, ovocie a lesné plody, a dokonca ikvěty niektorých rastlín patrí ako ingrediencie k srdcu talianskej kuchyne. Vďaka podnebiu, horúcim rokom anízkým zrážkam, ...
Kniha - autor Julia Child; Simone Becková, 0 strán, česká, masívna s lesklým kabátom Julia Child a Simone Becková prichádzajú s pokračovaním svojho klasického diela, ktoré inšpirovalo celú generáciu Američanov a pomohlo im vytýčiť nové kritériá v oblasti kulinárskeho vkusu a kuchárskeho umenia.
Tato kuchařka je určena těm, kteří trpí žaludeční neurózou, žaludečními vředy nebo žaludeční dyspepsií. Recepty jsou upraveny tak, aby mechanicky i chemicky chránily zažívací trakt a je u nich spočítána nutriční hodnota pro jednu osobu.
Protiprdkavá kuchárska kniha – nové doplnené vydanie! Nafukovanie, bolesti a kŕče. Hnačka, zápcha aj reflux. Syndróm dráždivého hrubého čreva, potravinové senzitivity, alergie, chronický zápal, zápal slepého čreva, hemoroidy, divertikuly, polypy, rakovina lymfatických uzlín tráviaceho traktu, rakovina ...
Kniha - 180 strán, česká, masívna bez krytu matraca Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov ...
Kniha - autor Lubomír Teprt, 124 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá.Vybrané recepty z oblíbených farmářských trhů sestavil známý publicista Lubomír Teprt. Farmářská jídla překvapí svou rozmanitostí a originalitou. Vážou se k nim i poutavé příběhy lidí, které autor velmi vtipně zpracoval a do kuchařky ...
Kniha - česky.V současnosti stále více získávají na oblibě lehká jídla s jednoduchou přípravou. Naopak, tučná jídla, tedy i červené maso, jsou na ústupu. Kuřecí prsa se těší velké oblibě, protože jejich příprava je rychlá a jednoduchá. Protože toto maso je poměrně suché a obsahuje málo tuku, je nutné ...
Druh sortimentu : Kniha, Máma mele vločky, Autoři : Martina Alinče Dvořáková, Rok vydania : 2017,
Kuchárka "Jamie Oliver 30 minút v kuchyni" prináša úplne revolučný prístup k tomu, ako rýchlo uvariť chutné jedlá a preto aj vy, kto sa vrátite domov po dlhom dni v práci, budete postupom podľa Jamieho receptov schopní do 30 minút servírovať nielen jeden chod, ale kompletné menu. Kuchárka vás naučí: vychytávky, ...
Básnik nazval Bratislavu mestom na sútoku vína a Dunaja, no nie je to len bonmot. Veď už viac ako dve tisícročia sa v našom regióne pestuje hrozno a výsledkom pracovitých rúk, ľudského umu a slnka je lahodné víno. Prví klčovali svahy Malých Karpát Kelti, po stáročiach rímsky cisár Marcus Aurelius Probus ...
Kniha - autor Dominic James, 448 strán, český, masívny s lesklým krytom Prague Cuisine ponúka kulinársku cestu poznania toho najlepšieho, čo môže Praha ponúknuť od trendy bistier po fine dining. Odhaľuje mnoho rôznych reštaurácií, kaviarní, bistier a cukrární, opradená históriou a tradíciami, rovnako ...
Poznávacím znakom novej série Ottolenghi Testovacej kuchyne (OTK) sú nápadité riešenia. Táto pestrofarebná kuchárka od osvedčeného tímu vynikajúcich spolupracovníkov Yotama Ottolenghiho túto edíciu začína: neodolateľné recepty pre domáce príležitosti, ktoré prečistia vašu špajzu, poličky, chladničku ...