Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
The definitive cookbook of hearty, healthy Turkish cuisine, from the leading authority on Turkey''s unique food traditions, Musa Dagdeviren, as featured in the Netflix docuseries Chef''s Table.
Polévky pro každý den a pro každou příležitost. Kuchařka obsahuje pestrý výběr polévek masových, zeleninových, houbových, luštěninových, sýrových aj. ze snadno dostupných surovin. U každého receptu je navíc uvedeno několik variant a můžete si tak uvařit polévku pokaždé jinak, podle své chuti i podle ...
Rafinované, kreatívne a dobre pripravené. Také sú jedlá v tejto knižke a k nim jednoduchý návod, ako ich pripraviť. Na večernom posedení s priateľmi nesmie chýbať dobré jedlo - práve tu nájdete tie pravé recepty: srdečné, vidiecke pre príjemný okruh kamarátov, luxusné nápady na perfektnú večeru medzi ...
The classic bar guide that launched a generation of cocktail lovers is back-completely updated. With its cloth binding evoking a Jazz Age guide to speakeasies and its charming illustrations that coul.
Take a culinary journey through the dark fantasy world of Sanctuary with Diablo: The Official Cookbook, a flavorful compilation of recipes inspired by Blizzard Entertainment’s iconic series. Journey through Sanctuary and prepare to feast on over 60 unique culinary delights inspired by Diablo in this ...
A New Way to Bake reinvents and reimagines cakes, bakes and desserts, using plant-based ingredients that are available globally. Chef Philip Khoury has delved deep into patisserie in an attempt to make desserts that are ‘cleaner’, and that present finer flavors and textures. In A New Way to Bake, Philip ...
We've been stuck at home for long enough! It's time to get out and taste the world again. From those ever-curious, ever-quirky minds behind the #1 New York Times bestselling Atlas Obscura, with over TK copies in print, comes an unputdownable guide that marries our endless appetite for travel with our ...