Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
With gold edged pages, gold ribbon and gold illustrated cloth slipcase, each signed and numbered special edition is sumptuous and ultra-desirable. Once upon a time there was a Chef called Heston who opened a small restaurant called the Fat Duck. At first, he served only simple French classics but gradually, ...
Renowned French pastry chef Pierre Herme displays his artistic mastery in this homage to chocolate through recipes that highlight the diversity of the world''s favorite ingredient in all its forms. Nicknamed the "Picasso of Pastry" by Vogue magazine, master patissier Pierre Herme has revolutionized traditional ...
Warm up this winter with the toastiest of tipples ''Tis the season to be jolly, and what better way to celebrate than to welcome your guests in from the cold with a tasty tipple? With easy-to-follow recipes for Pumpkin Spiced Russians, Buttered Bonfire Rum, Sleighbell Slings, Happy New Years, the trusty ...
Kniha - autor Anzelma Hlôšková; Milan Hlôška, 112 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu lesklá Príroda bola odjakživa našou súčasťou a naše staré mami vedeli zúžitkovať všetky jej plody a dary, ktoré nám ponúka. Babky – zelinkárky dobre poznali prírodu, aj rastliny ktoré v okolí rástli, vedeli o ich ...
Launched in 2007, the Nordic Bakery is a peaceful haven in the heart of London. Their products reflect the wholesome but comforting style of baking in Scandinavia. The emphasis is on fresh, seasonal produce and healthier baking ingredients, such as r ye flour, oats and barley, and the rustic but modern ...