Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Join the inimitable Fergus Henderson and Trevor Gulliver as they welcome you into their world-famous restaurant, inviting you to celebrate 25 years of unforgettable, innovative food. Established in 1994, St. JOHN has become renowned for its simplicity, its.
THE ESSENTIAL VEGAN COOKBOOK, FEATURING MORE DELICIOUS PLANTS AND LESS WASHING-UP! Enjoy 80 quick, easy and delicious vegan recipes, each using only one dishPRE….
Effortless entertaining the Scandinavian way. Relaxed celebrations of food and friends, smoergasbords - of which cripsbreads are always a part - are served throughout the year. This collection of seasonal menus and recipes includes classics such as skagen (prawn salad) and citrus and spice cured gravadlax, ...
Svetová zdravotnícka organizácia (SZO) si dlhodobo uvedomuje potrebu.vypracovania vzdelávacích materiálov pre výrobcov potravín, ich.distribútorov a všetkých, ktorí prichádzajú do kontaktu s potravinami.a pri nedodržaní správnych zásad môžu nepriaznivo ovplyvniť epidemiologickú.situáciu vo výskyte alimentárnych ...
An illustrated guide to the essential rules for enjoying coffee both at home and in cafes, including tips on storing and serving coffee, coffee growing, roasting and brewing, plus facts, lore, and popular culture from around the globe. This introduction to all things coffee written by the founders and ...
Germany is made up of a series of distinct regional culinary cultures. From Hamburg on the north coast to Munich in the Alpine south, and from Frankfurt in the west to Berlin in the east, Germany?s ci.
AVOKÁDO JE BOHATÉ NA KYSELINU LISTOVOU, VITAMÍN E, DRASLÍK A VLÁKNINU. TO VŠE POMÁHÁ SNÍŽOVAT HLADINU CHOLESTEROLU, CHRÁNIT PŘED POŠKOZENÍM VOLNÝMI RADIKÁLY A UDRŽOVAT ZDRAVOU HMOTNOST. Avokádo se dostává na vrchol žebříčku popularity a je pro to mnoho dobrých důvodů. Dá se konzumovat mnoha různými způsoby: ...
Welcome back to Chrissy''s kitchen... Introducing the food that makes her tick. Pre-order now for food you simply can''t resist. After two years of parenthood, falling in love with different flavours, and relearning the healing power of comfort food, this book is like Chrissy''s new edible diary: recipes ...
"Cítim, ako sa ma dotýkajú čiesi ruky a jemne ma dvíhajú z vykachličkovanej podlahy. Dlhé a silné prsty ma pevne zvierajú a skúsene mi zasúvajú vypadnuté drobky späť na miesto. Panebože. Cítim, ako ma hlboko vo vnútri niečo zviera." Tak začína dobrodružstvo mladej kuracej slečny Koko, vydanej na milosť ...
Martinova prvá kuchárka vyšla, keď mu bolo iba 17 rokov, a hneď si získala nielen chute čitateľov, ale aj ocenenie za 3. najlepšiu prvotinu sveta.
Autorka Kristina je starostlivá máma a ještě starostlivější rozmazlující babička sedmi vnoučat. Výrobě sladkých i slaných dobrot se věnuje více jak deset let. Pečení je pro ni relaxací i způsobem seberealizace. Ve své kuchařce se podělila o své bezlepkové recepty.
Druh sortimentu : Kniha, The Chinese Wine Renaissance,, Rok vydania : 2019,.
In her latest cookbook, Deborah Madison, America''s leading authority on vegetarian cooking and author of "Vegetarian Cooking for Everyone," reveals the surprising relationships between vegetables, edible flowers, and herbs within the same botanical families, and how understanding these connections can ...