Bosch Tassimo TAS6504

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kávovary

Bosch Tassimo My Way TAS6504 kapsulový kávovar • espresso, caffé crema, filtrovaná káva, latte macchiato, cappuccino, horúca čokoláda, čaj • príkon 1 500 W • tlak čerpadla 3,3 bar • odnímateľná nádržka ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Kávovary

Popis

Bosch Tassimo My Way TAS6504

 

kapsulový kávovar • espresso, caffé crema, filtrovaná káva, latte macchiato, cappuccino, horúca čokoláda, čaj • príkon 1 500 W • tlak čerpadla 3,3 bar • odnímateľná nádržka na vodu 1,3 l • 3 stupne nastavenia vlastností nápoja • technológia INTELLIBREW™ • technológia filtrácie vody BRITA MAXTRA+ • digitálny indikátor výmeny patróny • systém prietokového ohrievača a predsparenia • automatický čistiaci a odvápňovací program • výškovo nastaviteľný podstavec • automatické vypnutie • dotykový panel • kompatibilný s kapsulami značky Carte Noire, Jacobs Krönung, Milka • balenie obsahuje 1 patrónu BRITA MAXTRA+ • rozmery 29 × 23 × 32,5 cm • hmotnosť 3,5 kg

Kapsulový kávovar Bosch Tassimo My Way TAS6504 ponúka širokú ponuku teplých nápojov, akými sú silné espresso, caffé crema, voňavé cappuccino, klasické aj karamelové latte macchiato alebo horúcu čokoládu a čaj, na prípravu ktorých prístroj využíva kapsuly značky Carte Noire, Jacobs Krönung a Milka. Panel s dotykovými tlačidlami zaisťuje intuitívne a pohodlné nastavenie parametrov, zobrazenie informácií o aktuálnom stave prístroja aj indikáciu pri doplňovaní vody alebo odstraňovaní vodného kameňa. Vyberateľný a výškovo nastaviteľný podstavec na šálky s nerezovou mriežkou je vhodný na všetky veľkosti hrnčekov a pohárov. Medzi ďalšie prednosti kávovaru patrí odnímateľná nádržka na vodu s objemom 1,3 l, možnosť uloženia 4 obľúbených nastavení nápojov, digitálny indikátor výmeny patróny BRITA MAXTRA+ aj systém prietokového ohrievača.

Revolučná technológia

Kávovar Bosch je vybavený patentovanou technológiou INTELLIBREW™, vďaka ktorej prístroj rozozná a uvarí nápoj podľa údajov, ktoré si načíta z čiarového kódu na kapsuly. Milovníci horúcich nápojov ocenia unikátnu možnosť prispôsobenia nápoja - 3 stupne nastavenia intenzity, veľkosti a teploty nápoja. Technológia filtrácie vody BRITA MAXTRA+ zaistí znížený obsah chlóru a vodného kameňa a vďaka tomu aj lepšiu chuť nápojov.

Kľúčové vlastnosti:

  • Kapsulový kávovar s príkonom 1 500 W
  • Nádržka na vodu s objemom 1,3 l
  • Automatická príprava nápojov jednoduchým stlačením tlačidla
  • INTELLIBREW™ patentovaná technológia čiarových kódov
  • Systém vodného filtra BRITA MAXTRA+

    Bohatá ponuka nápojov

    Kapsulový kávovar ponúka veľmi rozmanitú ponuku teplých nápojov. Môžete si vybrať silné espresso, lahodné caffé crema, voňavé cappuccino, klasické latte macchiato, karamelové latte macchiato aj horúcu čokoládu alebo čaj. Výber nápoja záleží len na vašej aktuálnej chuti a nálade.

      

    Kvalitné kapsuly

    Prístroj Bosch Tassimo My Way TAS6504 je kompatibilný s kapsulami značiek Carte Noire, Jacobs Krönung aj Milka, ktoré ponúka vysokú kvalitu nápojov. Tassimo dokáže ponúknuť viac ako 40 špeciálnych nápojov z kapsúl týchto populárnych značiek. Každý jednotlivý T Disc je nepriedušne uzavretý a obsahuje vysoko kvalitné prísady na lahodnú chuť výsledného nápoja.

      

    3 stupne intenzity nápojov

    Vďaka systému Tassimo si môžete užívať vynikajúcu horúce nápoje s celou rodinou a partiou priateľov. Kávovar ponúka 3 stupne nastavenia intenzity, veľkosti a teploty nápoje na možnosť prispôsobenia nápojov individuálnym chutiam a požiadavkám.

     

     Intenzívna chuť

    Po každom pripravenom nápoji sa aktivuje automatické čistenie trysiek, ktoré zabráni prenosu chutí jednotlivých nápojov. Môžete si tak pripraviť silné espresso a hneď potom aj vynikajúci čaj bez zdĺhavého čistenia celého kávovaru.

     

    Vaše obľúbené nápoje

    Našli ste si svojho favorita medzi množstvom lahodných nápojov? Potom určite oceníte možnosť uloženia až 4 obľúbených nastavení prípravy nápojov. Užite si personalizované nastavenie intenzity, teploty či veľkosti a uložte si svoje obľúbené osobné nastavenia do kávovaru pomocou funkcie pamäte.

     

    Dizajnový prístroj

    Kávovar s príkonom 1 500 W sa pýši kompaktným nadčasovým dizajnom v niekoľkých atraktívnych farebných variantoch. Hlava prístroja disponuje chrómovými prvkami, podstavec na šálky s nerezovou mriežkou je výškovo nastaviteľný, vyberateľný a vhodný na všetky veľkosti hrnčekov a pohárov.

     

    Systém vodného filtra

    Kávovar je vybavený zásobníkom na vodu s objemom 1,3 l so systémom vodného filtra BRITA MAXTRA+. Revolučné použitie filtračného systému minimalizuje usadeniny vodného kameňa a chlóru v prístroji a zároveň zaisťuje jeho dlhšiu životnosť. Filtrovaná voda navyše zlepšuje arómu a chuť každej šálky. Vodný filter BRITA MAXTRA+ je zárukou chutnejších nápojov a dlhšej životnosti spotrebiča. Digitálny systém kávovaru vás navyše vždy informuje o nutnosti filter včas vymeniť.

     

    Ovládací panel

    Kávovar Bosch TAS6504 je prvý Tassimo s intuitívnym dotykovým displejom. Ovládací panel umožňuje pohodlne nastaviť akúkoľvek funkciu a nastavenie prípravy obľúbených nápojov.

      

    Horúca voda

    Medzi ďalšie obľúbené funkcie kávovaru Bosch patrí funkcia horúcej vody. Ak dostanete chuť na lahodný čaj, stačí len umiestniť obľúbený hrnček či pohár do vhodnej pozície pod trysku a jednoducho stlačiť tlačidlo.

      

    Patentovaná technológia INTELLIBREW™

    Príprava vašich obľúbených nápojov nebola nikdy ľahšia! S kávovarom Bosch Tassimo My Way TAS6504 stačí jednoducho vložiť kapsulu do prístroja a spustiť plne automatickú prípravu praktickým jednotlačidlovým ovládaním. Revolučná technológia INTELLIBREW™ načíta údaje z čiarového kódu na jednotlivých kapsulách a prístroj následne sám rozozná a uvarí nápoj podľa prednastavených hodnôt. Nápoje sú tak vždy pripravené so správnym množstvom vody, pri správnej teplote a so správnou dobou sparovania.

       


     

    Flexibilný podstavec

    Pripravte si kávu alebo čaj do vášho obľúbeného hrnčeka. Flexibilný podstavec je výškovo nastaviteľný a zvládne pojať šálky s rôznymi veľkosťami. V prípade potreby je možné podstavec úplne vybrať a zabezpečiť tak ešte viac miesta.


     

    Domáca kaviareň

    S kávovarom Bosch ušetríte značné množstvo elektrickej energie, ale aj času, ktorý by ste normálne trávili vo fronte v kaviarni. Model TAS6504 vyčaruje vaše obľúbené nápoje priamo v pohodlí domova.


     

    Balenie prístroja

    Súčasťou balenia praktického prístroja Bosch Tassimo My Way TAS6504 je 1 ks filtračnej patróny BRITA MA

 

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Kávovary Bosch, najprezeranejšie produkty Bosch alebo najlacnejšie Kávovary.

Reklama