Bez teplej kávičky sa mnohí z nás ráno ani nevyberú do práce. Káva prebúdza, osviežuje a nakopáva, keď sme unavení a dokonca prezrádza aj čo to o nás. Zatiaľ čo severské krajiny uprednostňujú skôr kyslasté chute, južné krajiny ako napríklad Taliansko, sú skôr na výrazné a aromatické kávy s väčším obsahom arabiky. Na trhu dnes môžeme nájsť viaceré druhy káv, okrem tých najbežnejších aj biokávy, bezkofeínové, ľadové alebo zelené kávy na chudnutie. Ak patríte ku kávičkárom a bez tohto nápoja si neviete predstaviť deň, určite ho spotrebujete kvantá. Preto navštívte elektronické obchody, ktoré ponúkajú aj kávu. Za veľmi výhodné ceny si môžete vybrať z ich širokej ponuky a na svojom každodennom rituáli ušetriť.
80% Arabica 20% Robusta Molinari ORO je dokonalou zmesou tých najlepších druhov káv s nezameniteľným telom, cremou a arómu. Vhodná pre tých, ktorí sú zvyknutí na kombináciu výraznej arómy s jemným náznakom horkej chuti. Sila kávy - kofein: 3, 4.
Čokoláda LaVita Oriešková.Kúsky orieškov ponorené v horúcej čokoláde tvoria jedinečnú kombináciu harmónie vône a chuti.Čokoláda je výživou pre dušu, úľavou pre telo a energiou pre myseľ. Je to vznešený cieľ, vášeň, vnútorná nádej, že všetko okolo nás sa raz stane sladším. Čokoláda La Vita je vyrobená ...
Káva mletá, zmes, pôvod Indonézia a Južná Amerika, 250 g Káva Bristot svojou lahodnou chuťou a príjemnou vôňou poteší každého, kto si bez horúcej šálky nevie predstaviť deň. Mletá káva je dodávaná v 250g balenia a pri nízkej spotrebe nebude dlho zvetrávať a strácať tak svoju kvalitu. Ide o zmes Arabiky ...
Lavazza Crema e Gusto Forte je ideálny produkt pre ľudí hľadajúcich silnú kávu s veľmi intenzívnou vôňou a vysokým obsahom kofeínu. Výrazne pražené kávové zrná zo strednej Ameriky Arabica a Ázijskej Robusty vytvárajú veľmi dobrú kompozíciu pre klasické talianske espresso. Navyše, s Lavazza Crema a Gusto ...
Parana Espresso Italiano zrnková káva 1kg.Oceňovaná a veľmi obľúbená talianska káva je zmesou kávových zŕn Arabicy. Najkvalitnejšie a vždy starostlivo vybrané kávové zrná sú pražené pomalým a dlhým spôsobom praženia, vďaka ktorému získava káva nízku kyslosť a výrazne plnú, intenzívnu aj dlhotrvajúcu ...