Minecraft

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Hry na Playstation Vita

Minecraft Zažite herný fenomén Minecraft prispôsobený pre konzoly PlayStation Vita! Vytvorte svety obmedzené len svojou fantáziou. Preskúmavajte, budujte a podmaňujte sami, alebo so svojimi priateľmi v na rozdelenej obrazovke, alebo cez PlayStation Network! Nezabúdajte, že v noci sa príšery vydajú na ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Hry na Playstation Vita

Popis

Minecraft
Zažite herný fenomén Minecraft prispôsobený pre konzoly PlayStation Vita! Vytvorte svety obmedzené len svojou fantáziou. Preskúmavajte, budujte a podmaňujte sami, alebo so svojimi priateľmi v na rozdelenej obrazovke, alebo cez PlayStation Network! Nezabúdajte, že v noci sa príšery vydajú na lov, takže sa uistite, že máte bezpečný prístrešok, skôr než k tomu dôjde. S novými funkciami, navrhnutými špeciálne pre PlayStation Vita, je to úplne nový spôsob, ako zmeniť svoju predstavivosť na realitu!
Vymyslite to a postavte to! Minecraft pre PlayStation Vita umožňuje vytvárať svety z pohodlia Vašej pohovky. Váš svet je Vaša predstavivosť. Premeňte hodiny na minúty s hrou Minecraft pre PlayStation Vita!
Hra ponúka:

Herný fenomén Minecraft prichádza s novými funkciami určenými špeciálne pre PlayStation Vita.
Nové rozhranie v Minecraft pre PlayStation Vita prináša úplne nový spôsob, ako budovať svety, kde je limitom iba Vaša predstavivosť.
Naučte sa základy a zvládnite základné zručnosti rýchlejšie s úplne novým výukovým režimom.

Reklama

Reklama