V Južnej Amerike vyrástla, na Slovensku dospela. Mliečna čokoláda je bohato sypaná sušenými čučoriedkami a ríbezľami. Spája tak sladkú chuť s mliečnou a tú s jemne kyslastou. Je vyrobená z kakaa Fino de Aroma, od bôbu až k výslednej tabuľke čokolády, rozdelenej na osem častí. Lebo také je naše Slovensko. ...
Zmes lahodných orieškov v nugáte a čokoláde. Ak si neviete vybrať len jednu Maximumku a najradšej by ste ochutnali všetky, Maximum Best je riešením. Je to liek pre všetkých nerozhodných. Obsahuje výber dražovaných výrobkov ako sú Maximum Almonds, Caramel, Hazelnuts, Hazelnuts Dark i Physalis. V jednom ...
Novinka od spoločnosti Lyra! Kvalitná slovenská mliečna čokoláda Lyra Crazy Pecan Caramel s príjemnou príchuťou karamelu a pekanových orechov. Táto skvelá čokoláda sa dokonale hodí k poháriku kvalitnej whisky alebo rumu. Po prvom ochutnaní čokolády vás prekvapia výrazné tóny pekanových orechov, ktoré ...
Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Maximum Hazelnuts vznikajú postupným obaľovaním orecha, vrstva po vrstve. Začíname pražením lieskových orechov z oblasti Piemontu priamo v našej pražičke, pretože len tak sa dá dosiahnuť ich maximálna čerstvosť. Následne sú ...
Mliečna čokoláda s farebným dekorom Zloženie: cukor 44,7%, sušené mlieko 23,4%, kakaové maslo 21,5%, kakaová hmota 9,9%, emulgátor-sójový lecitín 0,5%, aróma-prírodná vanilka, potraviny s farbiacimi vlastnosťami (paprika, karotka, spirulina, svetlice farbiarska, citrón, jablko, reďkev, čierne ríbezle) ...
V Južnej Amerike vyrástla, na Slovensku dospela. Naša mliečna čokoláda je bohato sypaná sušeným ovocím - višňami a malinami. Spája tak sladkú chuť s mliečnou a tú s jemne kyslastou. Je vyrobená z kakaa Fino de Aroma, od bôbu až k výslednej tabuľke čokolády rozdelenej na osem častí. Lebo také je naše ...
Čerstvé pražené lieskové oriešky v nugáte a slanom karameli. Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Maximum Hazelnuts Caramel vznikajú postupným obaľovaním lieskovcov, vrstva po vrstve. Začíname pražením lieskových orechov z oblasti Piemontu priamo v našej pražičke, ...