Vysokopercentný - 65% - mliečna čokoláda pripravená z kakaových bôbov pestovaných na ostrove Jáva v Indonézii. Konzistencia hlaďounká s chuťovými tónmi karamelu a kondenzovaného mlieka. 65% mliečna čokoláda je ideálna lahôdka pre tých, ktorí sa nechcú rozhodovať, či majú radšej horkú alebo mliečnu čokoládu. ...
V Južnej Amerike vyrástla, na Slovensku dospela. Táto horká čokoláda je bohato sypaná sušenými malinami a višňami a spája tak sladkú chuť s horkou, a tú s jemne kyslastou. Je vyrobená z kakaa Fino de Aroma, od bôbu až k výslednej tabuľke čokolády, rozdelenej na osem častí. Lebo také je naše Slovensko. ...
V Južnej Amerike vyrástla, na Slovensku dospela. Naša mliečna čokoláda je bohato sypaná sušeným ovocím - višňami a malinami. Spája tak sladkú chuť s mliečnou a tú s jemne kyslastou. Je vyrobená z kakaa Fino de Aroma, od bôbu až k výslednej tabuľke čokolády rozdelenej na osem častí. Lebo také je naše ...
V Južnej Amerike vyrástla, na Slovensku dospela. Horká čokoláda je bohato sypaná sušenými čučoriedkami a ríbezľami. Spája tak sladkú, horkú a kyslastú chuť. Je vyrobená z kakaa Fino de Aroma, od bôbu až k výslednej tabuľke čokolády, rozdelenej na osem častí. Lebo také je naše Slovensko. Každý kraj chutí ...
Čokoláda má veľmi príjemnú kĺzavú konzistenciu. Zemitá, machová, plná chuť so štipkou rumu. Kakaové bôby, z ktorých je pripravená táto 75% čokoláda, pochádzajú z Kuby.
Chuťovo pestrá čokoláda s výraznou zemitosťou a korenenými tónmi škorice. V závere sa objavujú aj jemné ovocné tóny. Kakaové bôby, z ktorých je táto delikátna čokoláda pripravená, pochádzajú z Haiti.
Horká čokoláda s pomarančom a mandľami.,.
Švajčiarska mliečna čokoláda s hrozienkami a s celými jadrami lieskových orieškov a mandlí.,
Čokoláda – mliečna, s celými jadrami lieskových orechov /* modra */ #celek. blok. druhy. popisek { background-color: rgb(240, 251, 255); } #celek. blok. druhy. popisek-obal { background-color: rgb(91, 217, 255); } #celek. blok. treti. vlastnosti ul li: before { border-right: 2px solid rgb(0, 196, 255); ...
Mliečna a horká čokoláda s posypom.Čo je to 200g čokolády? To sú stovky sekúnd pôžitku s okrúhlymi mandalami. S mliečnou aj horkou chuťou v jednom balení. Čokoláda je vyrobená z kakaa Fino de Aroma a v kombinácii so sušeným ovocím alebo scukornatenými lupeňmi kvetov vyberaných Master Chef Chocolatierom ...
Čokoládu Francois Pralus Madagascar odporúčame nechať veľmi zvoľna rozpúšťať na jazyku - možno sa totiž dočkáte prekvapenia až v tejto 100% čokoláde, ktorá neobsahuje ani zrnko cukru, objavíte sladké ovocné tóny. Získané ocenenia z medzinárodných súťaží: bronzová medaila, International Chocolate Awards, ...
Kvalitné pražené mandle máčané v jemnej mliečnej čokoláde obohatenej o škoricu. Sú výborné samotné alebo ako sladkosť ku Vašej obľúbenej kávičke, vďaka čomu objavíte nový rozmer chutí. Lahodný pôžitok vycibrený do dokonalosti! Čokoláda je vyrobená z prémiového kakaa s označením Fino de Aroma. Jedná sa ...
Čokoláda je chuťovo vyvážená s veľmi jemnou horkosťou a príjemnou ovocnosťou. Konzistencia je tradične veľmi jemná až zamatová a dochuť mimoriadne dlhá. Kakaové bôby pochádzajú z oblasti Madre de Dios v povodí Amazonky v Peru.
Novinka od spoločnosti Lyra! Crunchy Pistachios sú pražené pistácie obalené vrstvami chutnej a kvalitnej mliečnej čokolády zo Slovenska. Ako aj čokoláda, tak aj pistácie majú prvotriednu kvalitu a vyprážajú sa v spoločnosti Lyra. Po vypražení sú obaľované vrstvou mliečnej čokolády, až kým nevzniknú pevné ...
Zmes pražených orieškov v čokoláde.Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Chrumkavé čokoládové guľôčky vznikajú postupným obaľovaním zŕn a orechov, vrstva po vrstve. Výber tých najlepších čokoládových dražé obsahuje pistácie v mliečnej čokoláde, mandle v mliečnej ...
Kakaové bôby Criollio a Trinitario z oblasti Thumaco v horkej čokoláde.Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Maximum Bean Dark vznikajú postupným obaľovaním do chrumkava upražených bôbov, vrstva po vrstve, kúsok po kúsku. Začíname pražením kakaových bôbov Fino ...
Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Maximum Hazelnuts vznikajú postupným obaľovaním orecha, vrstva po vrstve. Začíname pražením lieskových orechov z oblasti Piemontu priamo v našej pražičke, pretože len tak sa dá dosiahnuť ich maximálna čerstvosť. Následne sú ...
Čerstvé pražené lieskové oriešky v nugáte a slanom karameli. Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Maximum Hazelnuts Caramel vznikajú postupným obaľovaním lieskovcov, vrstva po vrstve. Začíname pražením lieskových orechov z oblasti Piemontu priamo v našej pražičke, ...