Kuskus celozrnný 500 g Bezvaječné cestoviny zo sušenej celozrnnej pšeničnej krupice. Ich výhodou je ľahká a rýchla príprava a univerzálnosť.
Bulgur je naklíčené, usušená, nahrubo drvené a uvarená pšenice. Vyzerá ako kuskus a aj sa podobne pripravuje. Má príjemnú obilnú vôňu a sladkú orieškovú chuť. Hodí sa do rizota, plniek, polievok, šalátov alebo kašou..
Červené fazule v biokvalite s výraznou chuťou a väčšou veľkosťou. Čím je fazuľa tmavšia, tým má výraznejšiu chuť. Skvelá príloha k ryžu alebo kukuricu. Vhodné ako náhrada mäsa v pokrme. Široké využitie v teplej i studenej kuchyni..
Nazývajú sa fazuľa, ale sú príbuzné skôr mungo. Môžete ich namočiť a potom variť. Používajú sa ako príloha, do šalátov, polievok a dokonca sa hodí aj do sladkých jedál. Majú skvelú orieškovú chuť. Vychutnajte si ich v biokvalite.
Červená šošovka nemá šupku ako iné strukoviny a je sfarbená do oranžovej. Nemusí sa namáčať a je rýchlo uvarená. Po uvarení sa rozpadá a hodí sa tak predovšetkým na prípravu kaše alebo polievky.
Plátky zo sójovej múky. Hodí sa ako náhrada mäsa v pokrmoch. Kocky do seba dobre vstrebávajú chute, odporúčame ich teda marinovať alebo variť v ochutené vode..
Výrobok zo sóje. Hodí sa ako náhrada mäsa v pokrmoch. Granulát do seba dobre vstrebáva chute, možno ho teda vopred marinovať. Vhodný pre prípravu plniek..
Kocky zo sójovej múky. Hodí sa ako náhrada mäsa v pokrmoch. Kocky do seba dobre vstrebávajú chute, odporúčame ich teda marinovať alebo variť v ochutené vode..
Pšeno sú dobre stráviteľné, výživné, veľmi chutné a prirodzene bezlepkové. V kuchyni majú veľmi široké využitie a ich príprava je jednoduchá. Hodí sa ku sladkému i slanému. Ide tiež o obilninu vhodnú pre bezlepkovú diétu.
Šošovka čierna beluga *. Môže obsahovať stopy lepku a sóje. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Fazuľa biele veľké namočte na 8–12 hodín, prepláchnite a varte do mäkka 60–70 minút..