Pereg Víno z čiernych ríbezlí 0.75l

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Do 24 hodín Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Červené víno

Skvelé ríbezľové víno ocenené  prestížnym titulom šampión výstavy na  Great American International Wine Competition 2018. Víno s titulom Víno roka 2016 !!! Jeho neutíchajúcu popularitu a obľubu potvrdzuje aj titul druhé najobľúbenejšie vína Slovenska za rok 2018 !!! Víno z čiernych ríbezlí je vyrobené ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Červené víno

Popis

Skvelé ríbezľové víno ocenené  prestížnym titulom šampión výstavy na  Great American International Wine Competition 2018. Víno s titulom Víno roka 2016 !!! Jeho neutíchajúcu popularitu a obľubu potvrdzuje aj titul druhé najobľúbenejšie vína Slovenska za rok 2018 !!! Víno z čiernych ríbezlí je vyrobené výhradne  z čiernych kultivarov ríbezlí, čo je prvým a základným predpokladom vysokej kvality tohto ovocného vína. Veľmi prísnym strážením rmutu počas fermentácie, ktorá prebieha prostredníctvom ušľachtilých klonov kvasiniek pri regulovanej teplote za pravidelného premiešavania, vzniká toto lahodné a jemné, no v chuti plné, dlhé a šťavnaté vínko s podmanivou ríbezľovou arómou a priam mystickou tmavočervenofialovou farbou. Krásne ovocné víno s intenzívnou ríbezľovo - podmanivou vôňou, rubínovo-červenou farbou, príjemnými kyselinkami, ktoré sú dovážené zbytkovým cukrom, vytvára harmóniu zmyselných chutí.Je vyrobené modernou technológiou, počas ktorej sa toto vzácne ovocie fermentuje v rototankoch pri prísnom sledovaní kvasnej teploty. Ušľachtilé kvasinky, enzymatické pochody, fermentačná činnosť a neustále premiešavanie pod pravidelným dohľadom malo pozitívny vplyv na kvalitu tohoto výsledného produktu.Ocenenia:.Víno roka 2018 – 2.miesto.Great American International Wine Competition 2018 – šampión výstavy.Víno Bojnice 2018 – strieborná medaila.Víno Tirnavia 2018 – strieborná medaila.Odporúčame podávať:.Víno z čiernych ríbezlí značky PEREG je vhodné najmä k tmavším výraznejším mäsám v ťažších úpravách (divina, hovädzie mäso), výborné je aj v kombinácii s mäsami podávanými s rôznymi ovocnými omáčkami. Vynikne tiež pri dezertoch ako maková štrúdľa, tvarohové guľky, pirohy plnené ríbezľami. Rovnako sa dá použiť ako digestív namiesto fortifikovaného vína á la Porto.Odporúčane  podávať pri teplote 12 - 15 °C.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Červené víno Pereg, najprezeranejšie produkty Pereg alebo najlacnejšie Červené víno.

Reklama