Kým biele víno sa dá pripraviť aj z červených odrôd hrozna, opačne to možné nie je. Na výrobu červeného vína sa používajú výlučne červené odrody, no zaujímavosťou je, že farba ich šťavy je väčšinou biela. Červenú farbu a typickú chuť získava víno až pri ďalšom spracovaní. Ak si bez pohárika vínka neviete predstaviť večer vo dvojici alebo rodinnú oslavu, urobte si zásoby prostredníctvom elektronických obchodov. Nájdete tu červené vína rôznych značiek, mimoriadne obľúbená je napríklad Frankovka modrá.
Le Contesse Merlot IGT Marca Trevigiana je tiché, no intenzívne talianske suché červené víno, ktoré sa ideálne hodí k spoločným rodinným obedom a večeriam. Vyrába sa z hrozna odrody Merlot, vinohradnícka oblasť Treviso, Taliansko (nadmorská výška 40 m n.m.). Farba: rubínovo červená Vôňa: ovocie, kvety, ...
Hodvábne jemné víno s dlhým záverom.
Chuť vína je vynikajúca, s výraznými tónmi ovocia a korenia, ktoré robia z tohto vína skvelú voľbu pre všetkých milovníkov robustných červených vín.
Skvelá voľba pre milovníkov červeného vína, ktorí hľadajú elegantné a plné telo vína.
Príjemné ovocné a ľahké víno vyrobené z hrozna Monastrell.
Prvotriedne červené víno z odrôd Cabernet Sauvignon, Malbec a Petit Verdot.
Víno s výraznými chuťovými a aromatickými vlastnosťami, ktoré ho robia ideálnym spoločníkom k rôznym druhom jedál.
Krásne červené víno vyrobené z hrozna Negroamaro a Primitivo, ktoré sú ručne zbierané.
Zrelé bobule a korenistá elegancia v každej kvapke
Cenovo dostupné víno, ktoré má vynikajúcu hodnotu a často sa odporúča pre tých, ktorí hľadajú kvalitné víno za dobrú cenu.
Jedno z najslávnejších a najprestížnejších talianskych vín.
Suché, svieže víno, s plným telom a peknými tanínmi.
Špeciálna zmes 5 miestnych odrôd viniča: Montepulciano, Sangiovese, Primitivo, Negroamaro a Malvasia Nera.
Jednotka medzi francúzskymi vínami. Vyrobené z odrôd Cabernet Sauvignon (60%) a Syrah (40%), pestovaných na juhu Francúzska, v provincii Languedoc-Rousillion. Hrozno sa zbiera v dokonalej zrelosti, následne očistené a pomleté fermentuje 6 až 12 dní. Macerácia môže trvať až 1 mesiac. Víno dozrieva v nerezových ...