Skip to content Skip to footer

Prečo platiť viac, keď si môžete nakúpiť za menej?

Sledovať aktuálne zľavy a akcie týždňa je dnes naozaj jednoduché. Môžete k tomu využiť internet, svoj mobil alebo počítač v práci. Je jedno, kde, hlavné je, že máte prehľad. Výhodné ceny vám prinášajú zľavy a akcie týždňa v známych obchodoch, prostredníctvom online letákov.

shutterstock 133628498

Sledovať aktuálne zľavy a akcie týždňa je dnes naozaj jednoduché. Môžete k tomu využiť internet, svoj mobil alebo počítač v práci. Je jedno, kde, hlavné je, že máte prehľad. Výhodné ceny vám prinášajú zľavy a akcie týždňa v známych obchodoch, prostredníctvom online letákov. Orientujete sa a zároveň šetríte na výdavkoch za potraviny, drogériu, doplnky do domácnosti, ale aj pri kúpe iného tovaru.

 

Nákup, ktorý poteší vaše chuťové poháriky

Čerstvé tipy na aktuálny týždeň má pre vás leták Kaufland od štvrtka. Vďaka nemu si v predajni Kaufland nakúpite čerstvé ovocie a zeleninu, mäso a mäsové výrobky, čerstvý chlieb a pečivo, mliečne výrobky, sladkosti a pochutiny. Okrem toho tu nájdete vždy výhodnú ponuku v oddelení potrieb a výživy pre najmenších. A samozrejme aj akčné ceny na drogériu, vlasovú a telovú kozmetiku, starostlivosť o pleť a zdravé zuby.

Kaufland leták je od štvrtka vždy plný vyhľadávaných pochúťok. Ako sú napríklad chutný tuniak, mozarela, čerstvé ryby či krevety. Nechýba ani kvalitná značková káva, víno a iné chutné nápoje. V sezónnej ponuke má Kaufland leták od štvrtka vždy pripravené znížené ceny na oblečenie, nábytok, športové alebo školské potreby.

Aktuálny Tesco leták

Tesco leták si môžete prezrieť pre každý typ predajne zvlášť. Prelistujete si tak aktuálnu ponuku akcií pre Tesco supermarket, hypermarket či Tesco Extra. Pri pohľade na chutné potraviny sa vám iste začnú zbiehať slinky už pri jeho listovaní. Vždy tu totiž nájdete akcie na ovocie, zeleninu, mlieko a mliečne výrobky, chladené aj mrazené mäso a ryby, salámy, chutné klobásy či iné mäsové výrobky. Pre rýchle varenie si môžete vybrať z ponuky mrazených polotovarov.

Tesco leták myslí aj na deti. A to nie len sezónnou ponukou, v ktorej výhodne nakúpite školské potreby, hračky či drobnosti na radovánky pri vode. Nájdete tu tiež zlacnenú ponuku dojčenskej výživy a plienok.

Samozrejmosťou sú pravidelné zľavy na nápoje, sladkosti a pochutiny. Tesco leták pre hypermarkety je vždy plný zliav na oblečenie, športové potreby, potreby pre motoristov či do domácnosti. S Tesco tak šetríte pri každom nákupe.

S online letákmi máte jasný prehľad o aktuálne zvýhodnených cenách vašich obľúbených produktov. Je to spôsob nakupovania, pri ktorom šetríte vašu peňaženku, čas aj vlastné nohy, pretože vždy viete, kedy sa pre čo oplatí ísť do obchodu. A čo je najlepšie, šetríte tým aj svoje a naše životné prostredie.

 

Show CommentsClose Comments

Leave a comment