Skip to content Skip to footer

Ohúrte aj po novom roku v trendy pánskych značkách

Neviete, čo si obliecť na seba a váš šatník zíva prázdnotou? Siahnite po týchto pánskych značkách, ktorých výber nikdy neoľutujete.

shutterstock 373567684

Neviete, čo si obliecť na seba a váš šatník zíva prázdnotou? Siahnite po týchto pánskych značkách, ktorých výber nikdy neoľutujete.

Medzi trendmi minuloročnej zimy patrili najmä športové verzie vrchných odevov. Nič sa nemení ani s príchodom nového roka a zelenú dostávajú nielen športové strihy búnd a rôzne kombinácie štýlov, ale aj rôzne vzory a logá. Tie však nie sú presne stanovené, kreativite sa tak medze nekladú. Ak máte v hľadáčiku tričko s jasným posolstvom, zaobstarajte si ho. Rovnako tak aj nadčasovú mikinu s veľkým logom alebo nápisom.

Čoraz väčšiu popularitu získava pánske značkové oblečenie. Pri značkách, ktoré sa tešia najväčšej obľube a ich predaj rapídne narastá, hovoríme najmä o módnych kúskoch Karla Lagerfelda, štýlových Napapijri mikinách alebo unikátnych bundách značky Geographical Norway. Pokiaľ neviete, čo darovať vašej mužskej polovičke, toto sú osvedčené tipy na darčeky. Úspech tak máte zaručený.

shutterstock 373567684

Buďte šik s Lagerfeldom

Hľadáte tričko, ktoré na prvý pohľad zaujme? Potom Karl Lagerfeld tričká sú pre vás nevyhnutnosťou. Na získanie vytúženej pozornosti nie je vždy jediným riešením pestrofarebnosť či rôznorodý štýl. Často upútajú aj také kúsky oblečenia s výpovednou hodnotou. Nositelia týchto tričiek sa budú môcť pýšiť tým, že vlastnia návrhy jedného zo špičkových svetových dizajnérov. Tieto značkové tričká sú navyše nadčasové a kombinovateľné s hocičím.

Pre dobrodružnú povahu ako stvorené

Máte doma akčného dobrodruha? Ani v tých najchladnejších dňoch nedokáže obsedieť doma a vy sa obávate, že v tej ľahkej bunde vonku zamrzne. Zakúpte mu bundu z rady Geographical Norway. Nielenže zabezpečí nevyhnutný komfort, ale bude v nej aj vyzerať skutočne svetovo. Táto bunda je absolútnou zárukou kvality a maximálneho pohodlia. Výsledný efekt skutočne neoľutujete a táto bunda sa stane vaším každodenným spoločníkom.

S týmto logom určite vyniknete

Jedným z aktuálnych trendov pánskeho oblečenia sú výrazné logá populárnych značiek. Trendová Napapijri mikina je takým dizajnovým kúskom, ktorý vo svojom šatníku jednoducho musíte mať. Navyše s výrazne umiestneným logom zaručene ohúrite. Či už hľadáte štýlovú mikinu s kapucňou alebo bez, značka Napapijri s logom v podobe nórskej vlajky je tou ideálnou pre vás.

Dnes už je pánska móda natoľko rozmanitá, že sa nemusíte striktne držať len jedného vymedzeného štýlu. Kedysi elegantný a jemu protichodný športový look dnes nahradili rôzne ich kombinácie. Môžete vyzerať trendy a vkusne aj v športovej bunde v kombinácii s kašmírovým svetrom. Stačí ich len vedieť správne zladiť. Vhodný darček aj pre toho najnáročnejšieho tak nebude viac problémom. Viac z tejto štýlovej ponuky nájdete priamo na Gatio.sk.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment