Medzi ľuďmi pretrváva presvedčenie, že z červeného hrozna sa vyrába červené víno a z bieleho zase biele. Nie je to celkom pravda, keďže aj biele víno môžeme pripraviť z červených odrôd, avšak špeciálnym spôsobom. Kvalitné biele víno je obľúbené aj u nás a na trhu nájdeme veľa značiek. Zaujímavosťou je, že vinič sa na území Slovenska pestuje viac ako dvetisíc rokov. Ak ste aj vy milovníkmi bieleho vína a neviete si bez neho predstaviť oslavu alebo večeru vo dvojici, vyberte si z bohatej ponuky na internete.
Tokajský výber 3-putňový má intenzívnu zlatožltú farbu s jantárovým odtieňom. Charakteristická je oxidačno-cibébová vôňa. Chuť je silne aromatický, extraktívny, príjemne sladký. Tokajské víno vyrábané v priaznivých ročníkoch, keď sa na strapcoch vytvorilo dostatočné množstvo cibéb. Vo svojej kategórií ...