Bruder Traktor Claas Xerion 5000 03015

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Autá, lietadlá, lode a stroje

BRUDER 3015 -Traktor CLAAS Xerion 5000 je novinkou roku 2011. Prekrásny model traktora disponuje otočnou kabínou, otváraním zadných dvierok a krytu motora, výškovo nastaviteľným závesným zariadením s možnosťou pripojenia rôznych vlekov, ovládaním riadenie pomocou predĺženého volantu, ktorá je súčasťou ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Autá, lietadlá, lode a stroje

Popis

BRUDER 3015 -Traktor CLAAS Xerion 5000 je novinkou roku 2011. Prekrásny model traktora disponuje otočnou kabínou, otváraním zadných dvierok a krytu motora, výškovo nastaviteľným závesným zariadením s možnosťou pripojenia rôznych vlekov, ovládaním riadenie pomocou predĺženého volantu, ktorá je súčasťou balenia, u tohto traktora možno ovládať všetky 4 kolesá a konečne nechýba ani zasklená kabína! K traktoru Bruder 3015 nie je možné pripojiť čelný nakladač a nemožno pridať dvojité pneumatiky.

K tomuto traktora Vám doporučujeme široký sortiment doplnkov, prívesov a vlekov, ktoré sa dajú pripojiť vďaka výškovo nastaviteľnému závesnému zariadenie a rozšíri tak funkčnosť traktoru- nájdete u nás v kategórii BRUDER - Príslušenstvo.

Traktor bol vyrobený v mierke 1:16 ku skutočnému traktora ako verná plastová kópia. Ide o veľmi kvalitné spracovanie nemeckej firmy BRUDER do najmenších detailov, vyrobené v Nemecku z vysoko kvalitného ABS plastu, pružného plastu s lesklým povrchom, precízne bez akýchkoľvek otrepov či prietokov.

Rozmer traktora cca 42 x 19 x 22,5 cm.
Rozmer krabice cca 23 x 46 x 19,5 cm (V x Š x H).

Reklama

Reklama