Bruder Autožeriav Scania R 03570

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Do 48 hodín Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Autá, lietadlá, lode a stroje

BRUDER 03570 SCANIA autožeriav Liebherr, výrobca Bruder. Verná plastová kópia skutočného auta v mierke 1:16.  Nákladné auto SCANIA R-série so žeriavom LIEBHERR vrátane majáku. Nádherný a veľký ťažký štvornápravový autožeriav, ktorého rameno možno vysunúť až do výšky 1,3 m!  Výšku žeriavu možno nastaviť ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Autá, lietadlá, lode a stroje

Popis

BRUDER 03570 SCANIA autožeriav Liebherr, výrobca Bruder. Verná plastová kópia skutočného auta v mierke 1:16. 




Nákladné auto SCANIA R-série so žeriavom LIEBHERR vrátane majáku. Nádherný a veľký ťažký štvornápravový autožeriav, ktorého rameno možno vysunúť až do výšky 1,3 m! 
Výšku žeriavu možno nastaviť pomocou gombíka s uzamykacím mechanizmom. Je vybavený plne funkčným lanom a pohon navijaku má špeciálne vyvinutú ochranu proti preťaženiu. 
Má otočnú kabínu a výsuvné stabilizačné nohy. Stanovište žeriavnika je zasklené čírym polykarbonátom a otvárateľné. V zadnej časti nadstavby je umiestnený stabilizačný segment, ktorý možno naplniť pieskom pre stabilnú funkciu vyloženého žeriavu. 
Auto má mäkké profilové pneumatiky, otvárateľné dvere kabíny, sklopné vonkajšie zrkadlá a je už vybavený svetelným a zvukovým majákom BRUDER 02801 (batérie sú priložené). 
Žeriav sa otáča o 360 stupňov.
Rozmery:62 x 18,5 x 27 cm 


Vďaka vysokej kvalite a bohatým skúsenostiam sa Bruder radí medzi popredných výrobcov plastových vozidiel v hračkárskom priemysle.



Pre deti od 3 rokov 

Reklama

Reklama