Eta Aquabelo 1264 90000

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Parné čističe

Jednoduché a rýchle! Také je upratovanie s parným čističom ETA Aquabelo ETA 1264 90000. Tento malý čistiaci pomocník do ruky je užitočný v každej domácnosti. Vďaka svojim rozmerom sa s ním veľmi ľahko pracuje, je ľahký a s predĺženou hadicou sa dostanete takmer kamkoľvek. SILA PARY PROTI VŠETKÝM NEČISTOTÁM Technológia ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Parné čističe

Popis

Jednoduché a rýchle! Také je upratovanie s parným čističom ETA Aquabelo ETA 1264 90000. Tento malý čistiaci pomocník do ruky je užitočný v každej domácnosti. Vďaka svojim rozmerom sa s ním veľmi ľahko pracuje, je ľahký a s predĺženou hadicou sa dostanete takmer kamkoľvek.



SILA PARY PROTI VŠETKÝM NEČISTOTÁM

Technológia horúcej pary kladie dôraz na hygienu. Nielenže s pomocou pary vyčistíte a odmastíte takmer akýkoľvek povrch, ale zároveň ho aj dezinfikujete. Vysoká teplota totiž ničí baktérie nielen na povrchu, ale aj vo vnútri pórovitých materiálov. Perfektne odstráni všetky baktérie a roztoče a zabráni tak ich šíreniu. To napomáha k zlepšeniu prostredia predovšetkým pre citlivejšie osoby ako sú napr. deti, alergici alebo astmatici. Potom už len stačí ľahko zotrieť a je upratané.



100% ECO

Čistenie vodnou parou má jednu obrovskú výhodu. Nepotrebujete žiadne chemické prípravky!

Čistenie je tak ekonomické - pretože nemusíte tieto prípravky kupovať a zároveň ekologické - voči vám, vašemu okoliu aj prírode.

Vaša pokožka už nebude vysušená ani podráždená ako pri bežnom čistení so saponátmi. Pri správnej manipulácii nehrozí ani popálenie. Parný čistič je opatrený tepelne izolovaným plášťom pre bezpečnú obsluhu, má bezpečnostné tlačidlo proti nechcenej aktivácii pary a tiež bezpečnostný tlakový ventil. Manipulácia s ním je pohodlná a veľmi jednoduchá. Po použití parného čističa ETA Aquabelo už nebudete chcieť upratovať inak.



Nádobka na vodu vo vnútri čističa má 220 ml. Tento objem vystačí na nepretržitú tvorbu pary po dobu až 10 min.. Para sa pripraví veľmi rýchlo.Už za 2 minúty môžete začať s upratovaním. Nahrievanie a pripravenú paru vám signalizuje svetelná kontrolka. S tlakom pary 3 bary zvládne akúkoľvek nečistotu a to aj v menej prístupných miestach.



ČISTIACA ARMÁDA

K parnému čističu je celá rada nástavcov na čistenie najrôznejších povrchov.

Využijete ich pri čistení toalety, radiátorov, grilovacích roštov, špár, pri čistení okien, zrkadiel, ale aj čalúnenia alebo pri čistení kolies na aute. Doma alebo vonku na záhrade, skrátka ho využijete skutočne kdekoľvek.



U parného čističa nájdete:



  • Flexibilnú predlžovaciu hadicu – sprístupní aj menej prístupné miesta

  • Koncentrovaciu kónickú trysku – ako základnú trysku, ktorá slúži tiež ako základňa pre menšie príslušenstvo

  • Plochú miniškrabku – na odolnejšie nečistoty na rovnom povrchu

  • Zakrivenú parnú trysku – na lomené zákutia

  • Kefku na špáry

  • Nylónovú guľatú kefku – na nečistoty na malých plochách

  • Mosadznú guľatú kefku - na nečistoty na veľmi odolné povrchy

  • Širokú stierku na okná, zrkadlá a čalúnenie s textilným návlekom

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Parné čističe Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Parné čističe.

Reklama