Likéry sú jedným z veľmi obľúbených druhov alkoholu. Sú charakteristické jemnou bylinkovou chuťou a tým, že ich na trhu nájdete veľké množstvo. Výber by sa mal odvíjať najmä od vašich preferencií, prípadne cenovej relácie.
Premiová vodka A.H. Riise Pharmacy Liquorice Hot Shot bola stvorená namiešaním s pravým anglickým sladkým drievkom, s koreňom sladkého drievka a so špeciálnou odrodou sladkého drievka Salmiakki. Verte, že vás poriadne zohreje! Už v roku 1838 bol Albert Henrich Riise oficiálne menovaný dánskou vládou, ...
Premiová vodka A.H. Riise Pharmacy Liquorice Shot vás opantá chuťou sladkého drievka na všetkých úrovniach. Je miešaná s pravým anglickým sladkým drievkom, s koreňom sladkého drievka a so špeciálnou odrodou sladkého drievka Salmiakki. Prečo ju nevyskúšať? Albert Henrich Riise najprv predával svoje liehoviny ...
The Bitter Truth – Lemon Bitters boli prvými citrónovými esenciami na trhu dodávajúc živosť a sviežosť citróna každému koktejlu. Sú vhodné predovšetkým do nápojov s jasným a jedinečným duchom, ako je vodka, gin, či strieborná Tequila. Avšak ich pridanie do rôznych likérov, alebo liehovín vám odhalí nové ...
Aperitív Bonanto je výsledkom macerácie viac ako 30-tich botaník. Medzi tieto špeciálne prísady patria palina, stredomorské rastliny ako bobkový list, bazalka, tymián ako aj výber citrusových plodov, ktoré zvyšujú jeho čerstvosť. Čerešňový destilát a jablko mu dodávajú jedinečnú osobnosť. Rôzne štádia ...
Moderný, originálny a unikátny bitter! Riga Black Cherry je spojenie pravdepodobne najstaršieho horkého bitteru na svete Riga Black a prvotriednej čerešňovej šťavy. Sladkú a horkú chuť spája s intenzívnou dávkou čerešní, podtónmi čerešňových kôstok a lístkov do harmonického celku a jedinečnej chuti. ...
Hľadáte vhodný prípitok k slávnostnému stolu? Čo tak vyskúšať Castellino Bianco? Tento sladký taliansky aperitív vermutového typu má transparentnú farbu, výraznú korenistú vôňu a harmonicky vyváženú chuť. Biely aperitív Castellino Bianco si môžete dopriať nielen pred jedlom, ale aj ako prísadu do miešaných ...
Sladký bajanský likér, ktorý je nevyhnutný pri výrobe karibských koktailov. Velvet Falernum sa vyrába z cukrovej trstiny, limetky, mandlí a korenia na pečenie. Prvý krát bol vytvorený Johnom D Taylorom z Bridgetownu v roku 1890.
Ríbezľová Riga Black Balsam BLACKCURRANT je spojenie pravdepodobne najstaršieho horkého bitteru na svete Riga Black a prírodnej severskej šťavy z čiernych ríbezlí. Tento lotyššský bitter kombinuje horkú bylinnú a kyslú ríbezľovú chuť do odvážneho výsledku plného zrelého bobuľového ovocia. Proces výroby ...
Clément Mahina Coco Liquer je kokosová dobrota z francúzskeho Karibiku. Vyrába sa z lahodných kúskov mladého kokosu, ktoré nasiakli agricole rhumom, aby k vám preniesli ľahkú a sladkú chuť trópov. Likér Mahina Coco si najlepšie vychutnáte veľmi jednoducho – na ľade. Kombinovať ho však môžete aj s ananásovou ...
Whistler Irish Honey Whiskey je prirodzeným spojením rodinnej včelárskej farmy a lásky k írskej whiskey. Základ tvorí niekoľko najlepších whiskey zrejúcich v sudoch po bourbone a dozrievajúcich v sudoch po sherry, do ktorých sa pridalo trochu pravého medu. Tejto medovej whiskey to už prinieslo dve ocenenia ...
Čaro prírody, sila kúpeľných prameňov a poctivá ručná výroba sa spojili do slovenského likéru Dr.Kramer. Vyrába sa maceráciou 16 liečivých bylín, ktoré lahodne vyvážila voltáž a vznikol tak likér, ktorý prekvapí ľahkosťou, súladom chutí ale zároveň silou. Dizajn bol vytvorený v spolupráci so slovenskými ...
Luxusný írsky likér The Dubliner na báze whiskey, je zmesou medových plástov, karamelu a whiskey. Perfektný nápoj pre fanúšikov whisky so sladkým jazýčkom. The Dubliner Whiskey & Honeycomb je hladký, sladký a intenzívne popíjateľný. Či už s ľadom alebo v miešanom drinku, či dokonca ako tajná prísada ...
The Bitter Truth Old Time Aromatic je aromatický nemecký bitter, ktorý dodá vášmu drinku poriadny "kop"! Vôňa plná klinčekov, pečených perníkov s jemnými tutti-frutti tónmi. Prekrásne korenia ako škorica, kardamón, aníz a klinček prichádzajú s neprekonateľnou chuťou. Môžete ho použiť s akýmkoľvek destilátom ...
Cynar je taliansky aperitívový likér vyrobený pomocou 13-tich rôznych rastlín. Hlavnou príchuťou je vlastne artičok a jeho názov Cynar pochádza z latinského výrazu pre artičok, Cynara scolymus. Má horkosladkú chuť a je dobrý s ľadom, sódou a plátkom pomaranča (veľmi obľúbené v Taliansku). Dobre sa hodí ...
Peychauds Bitters je aromatický a horký bitter, ktorý má bohatú históriu už od roku 1830, kedy ho vytvoril kreolský lekárnik Antoine Amed Peychaud. Jeho aróma je kvetinová, so známkami anízu. Má ľahké telo a sladšiu chuť.
The Bitter Truth Chocolate má hlboko čokoládovú chuť s výrazným horkým korením, vanilkou a škoricou. Vôňa má krásne tóny kakaového masla a tmavej čokolády. Úžasne sa hodí k sladkým vermútom a všetkým druhom starnúceho alkoholu ako je whisky, rum, tequila a brandy. Odporúčame si ho vychutnať v drinku ...
Na počesť profesora Jerryho Thomas-a, bývalého hlavného barmana v hoteli Metropolitan v New Yourku a Planters House v St. Louis.The Bitter Truth – Jerry Thomas’ Own Decanter Bitters je založený na recepte profesora Jerryho Thomasa (1830-1885), ktorý bol považovaný za najvýznamnejšieho barmana 19. storočia. ...
Domašovská Horká sa vyrába zo špeciálnych liečivých zmesí. Byliny sú nezávadné a ručne sa zbierajú. Produkt sa vyrába podľa receptúry z 18.storočia. Vtedy sa rastlinné extrakty namočené v liehu považovali za liek. Preto sa počas prípitku hovorí " Na zdravie".
Počiatky spoločnosti Bols sa datujú už do dávnej minulosti, konkrétne do roku 1575, keď zakladateľ spoločnosti Lucas Bols otvoril na okraji holandského Amsterdamu svoju prvú destileriu. Produkty spoločnosti Bols sú až do dnešnej doby vyrábané podľa pôvodných a mnoho krát prísne utajovaných receptúr. ...
Počiatky spoločnosti Bols se datujú už do dávnej minulosti, konkrétne do roku 1575, keď zakladateľ spoločnosti Lucas Bols otvoril na okraji holandského Amsterdamu svoju prvú destileriu. Produkty spoločnosti Bols sú až do dnešnej doby vyrábané podľa pôvodných a mnoho krát prísne utajovaných receptúr.Tento ...