Nôž je základom každej kuchyne a vizitkou každého šéfkuchára. Kuchynské nože si každý profesionál poctivo vyberá a častokrát za ne zaplatí aj nemalé množstvo peňazí. Pokiaľ aj vám záleží na kvalite a radi si doprajete najvyšší komfort, vyberte si skutočnú špičku. Momentálne mnohí výrobcovia odporúčajú veľmi keramické nože, ktoré sa stávajú skutočnými rivalmi nerezových. Predaj nožov cez internetové obchody je veľmi rozšírený a vy si z ponuky na Pricemania.sk určite vyberiete.
Japonský nôž Santoku je určeý predovšetkým pre ázijskú kuchyňu. V japonštine slovo "santoku" znamená tri využitia: poradí si s krájaním, drvením a sekaním mäsa, zeleniny a rýb. Dĺžka:178/313 mm. Nože zo série DMS sú balené v elegantných drevených boxoch. Dnes sa damašková oceľ delí na na "liatu" a "zvarovú". ...
Univerzálny japonský kuchársky nôž typu Gyuto patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov. Má všestranné využitie, je veľmi silný a ostrý, preto je ideálny na krájanie mäsa, rýb a zeleniny. Dĺžka: 203/338 mm. Nože zo série DMS sú balené v elegantných drevených boxoch. Dnes sa damašková oceľ delí ...
Japonský nôž na pečivo má charakteristickú dlhú zúbkovanú čepeľ. Vďaka tomuto pílkovému ostrie ľahko nakrája aj veľmi chrumkavý chlieb alebo bagetu bez stláčania striedky a drvenia kôrky. Ergonomická protišmyková rukoväť pre bezpečnú aj pohodlnú prácu.Japonský nôž na pečivoDamascénska oceľ z japonskej ...
Japonský nôž na krájenie ovocia a zeleniny je veľmi ostrý menší nôž s vynikajúcim vyvážením pre lepšiu kontrolu pri krájaní. Má široké využitie v domácnosti, ale aj vonku napr. na pikniku. Je ideálny na čistenie, lúpanie, a krájanie ovocia a zeleniny a taktiež na dekoratívne vykrajovanie. Dĺžka:126/234 ...
Japonský porcovací nôž patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov a vďaka svojej vynikajúcej geometrii je predurčený na precízne vykosťovanie a oddeľovanie mäsa, čistení a porcovanie kreviet, odblaňovanie, alebo na čistenie paprík. Dĺžka: 76/155 mm. Nože zo série DMS sú balené v elegantných drevených ...