Pre silové a intenzívne športy vyškúšajte proteíny s vitamínmi a minerálmi. Vďaka srvátkovej báze, spolu s ďalšími podpornými látkami, majú vplyv na rast a výživu svalstva a pomáhajú vám zintenzívniť tréning. Zmes proteínov, v kombinácii s ostatnými látkami, ma účinok na tlmenie bolesti po tréningu. Prítomnosť amínokyselín v koncentráte slúži k obnove a napomáha k bunkovému rastu. Sójový proteín je alternatívou pre osoby s intoleranciou laktózy. Predstavuje obľúbený nápoj v jedálničkoch aktívnych žien, pretože nepôsobí na nárast hmotnosti tak, ako srvátkový koncentrát a kvalitne regeneruje. Vyskúšať môžete rôzne príchute a arómy primiešaním do jedla alebo nízkotučného mlieka.
Mr. Popper''s® RiceMash® je extrudovaná instantná ryžová múka na rýchlu prípravu báječnej kaše.
All Stars Hy-Pro 85.All Stars Hy-Pro 85 – vysokohodnotný proteín zložený zo štyroch najhodnotnejších bielkovinových komponentov – kazeín, mliečny proteín, srvátka a vaječný albumín, bez rastlinných bielkovín s minim.obsahom tuku a uhľohydrátov.Dávkovanie All Stars Hy-Pro 85:.30g (cca 3PL) proteínu ...
Tekvicový proteín 1kg Komplexné proteínový koncentrát z rakúskych tekvicových semienok. Proteínový prášok v kvalite RAW je vyrobený šetrným vylisovaním a rozžuvaním semienok. Produkt vďaka tomu obsahuje vyvážený obsah plnohodnotných bielkovín, vlákniny a omega 3 a 6 nenasýtených mastných kyselín. Charakteristický ...
Plnohodnotný "naturál" s obsahom všetkých esenciálnych aminokyselín.Vegan Protein možno bez preháňania nazvať plnohodnotným "naturálom" s obsahom všetkých esenciálnych aminokyselín, ktorý je určený na podporu rastu svalovej hmoty. Vegan Protein ponúka úplne kompletné spektrum aminokyselín rovnako ako ...
Proteín Breakfast je raňajkový proteín, ktorý má optimálny pomer bielkovín (21,9g) a sacharidov s prídavkom horčíka a guarany. Obsahuje srvátkový proteínový koncentrát (WPC), mnoho BCAA a zdrojom sacharidov sú ryžové a ovsené vločky. Je vhodný pre tých, ktorí chcú zvýšiť objem svalovej hmoty a svoju ...
Vysoko kvalitný proteín s delikátnou plnou chuťou bez aspartámu.
Kvôli časovej náročnosti prípravy jedla, nie je praktické konzumovať tuhú stravu každé 2-3 hodiny, napriek tomu je nutné zabezpečiť pre zachovanie výkonnosti a zdravia organizmu dostatočné množstvo živín a to hlavne bielkovín.Prvotnou príčinou zhoršenia zdravotného stavu je nevhodný spôsob stravovania. ...