Eta Airco 1629 90000

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Zvlhčovače vzduchu

Zdravé prostredie pre vašu domácnosť Optimálna vlhkosť a teplota vzduchu v miestnosti je základom pre zdravé bývanie. Ak vás trápi suchý vzduch alebo sa vám zle dýcha, máme pre vás riešenie. Zvlhčovač vzduchu ETA AIRCO s ultrazvukovou technológiou rozprašovania zabezpečuje efektívne zvlhčovanie ovzdušia ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Zvlhčovače vzduchu

Popis

Zdravé prostredie pre vašu domácnosť

Optimálna vlhkosť a teplota vzduchu v miestnosti je základom pre zdravé bývanie. Ak vás trápi suchý vzduch alebo sa vám zle dýcha, máme pre vás riešenie. Zvlhčovač vzduchu ETA AIRCO s ultrazvukovou technológiou rozprašovania zabezpečuje efektívne zvlhčovanie ovzdušia a nielenže prospieva vášmu zdravotnému stavu, ale má pozitívne účinky aj na vybavenie vašej domácnosti. Optimálne podmienky totiž potrebujete vy, ale aj váš nábytok, ktorý tak bude mať vyššiu životnosť.



Obzvlášť v zimnom období, kedy je vykurovacia sezóna v plnom prúde, sú naše domácnosti vystavené zníženej vlhkosti. S tým súvisí aj zvýšená chorobnosť a dýchacie ťažkosti. ETA AIRCO túto sezónu hravo zvládne a navyše je veľmi tichý, takže vás nebude rušiť.



Jednoduchá manipulácia

Odnímateľná nádobka má objem 4 l, ktorú veľmi ľahko naplníte. Vydrží v nepretržitej prevádzke až 13 hodín. Čas si môžete sami nastaviť. Vďaka vodoznaku na zvlhčovači môžete kontrolovať množstvo vody v nádobke. Má sklopné držadlo pre pohodlnú manipuláciu. Prevádzka je sprevádzaná svetelnou signalizáciou.



Funkcie

Zvlhčovač vzduchu má dotykové ovládanie a prehľadný LCD displej, na ktorom sa zobrazuje aktuálne nameraná izbová teplota, ktorú sníma funkcia teplomeru.



S protišmykovými nožičkami máte zaistenú dokonalú stabilitu na pracovnej ploche. Má svetelnú a zvukovú signalizáciu, ktorá vám bude naznačovať, či je zvlhčovač vzduchu v prevádzke. Možno si nastaviť usmerňovač hmloviny medzi 3 úrovne, ktoré plynule regulujú množstvo vodnej pary do priestoru. Je určený pre miestnosti s rozlohou do 30 m2. Vnútri zvlhčovača vzduchu nájdete dva vstupné ochranné filtre.



Výhodou tohto ultrazvukového zvlhčovača vzduchu je integrovaná nádobka pre aromatické a vonné oleje alebo esencie, kde si každý môže vybrať svoju obľúbenú vôňu. Váš domov tak bude svieži, prevoňaný a predovšetkým zdravý.



ETA na tento produkt navyše poskytuje predĺženú záruku 3 roky na celý produkt. Predĺženú záruku si registrujte TU .

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Zvlhčovače vzduchu Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Zvlhčovače vzduchu.

Reklama