Sousvide Supreme Demi

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Zváračky fólií

POPISV hrnci Sous Vide Supreme Demi pripravíte pokrmy metódou varenia Sous-Vide. Jedná sa o vákuové varenie pri nízkych teplotách, pričom je v pokrme zachované maximum chuti, šťavy a vitamínov. Je to systém vákuového varenia, pričom sa potraviny pripravujú vo vodnom kúpeli s presne regulovanou teplotou ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Zváračky fólií

Popis

  • POPIS
  • V hrnci Sous Vide Supreme Demi pripravíte pokrmy metódou varenia Sous-Vide. Jedná sa o vákuové varenie pri nízkych teplotách, pričom je v pokrme zachované maximum chuti, šťavy a vitamínov. Je to systém vákuového varenia, pričom sa potraviny pripravujú vo vodnom kúpeli s presne regulovanou teplotou v vzduchotesnom obale. Vákuovou metódou je možné pripraviť rôzne typy jedál, napr. mäso, ryby alebo zeleninu.
  • Stačí vám iba tento SousVide hrniec, vákuovačka pre odsatie všetkého vzduchu a špeciálne vákuovacie sáčky či fólie. Potom už iba zvolíte požadovanú teplotu a čas a varíte do tej doby, kým sa ingrediencie nebudú po vidličkou rozpadať, ale na tanieri si udrží svoj tvar. Túto metódu varenia si zamilujete a už nebudete chcieť pripravovať jedla iným spôsobom.
  • Hrniec na vodný kúpeľ Sous-Vide Supreme je špeciálne navrhnutý pre gurmánske varenie v domácnostiach a v malých reštauráciách. SousVide varenie zachováva nutričné hodnoty pokrme a výsledkom je pokrm neporovnateľne chuti a textúry. Napríklad dokonale prepečený hovädzí steak alebo šťavnaté kačacie prsia. A to všetko jednoducho s jedným stlačením tlačítka. 
  • ŠPECIFIKÁCIE 
  • Rozmery: 33 x 28 x 29 cm
  • Vnútorné rozmery: 28 x 22,2 x 16,5 cm
  • Objem: 9 l (cca 12 porcií po 113 g)
  • Maximálna hĺbka kúpeľa: 15,24 cm (dostatočná hĺbka pre prípravu jahňacích kotliet a podobne)
  • Rozsah teploty: 30°C až 99°C
  • Presnosť merania: 1°C
  • Hmotnosť: 5,9 kg
  • Materiál: nerezová oceľ
  • VÝHODY A NEVÝHODY
  • Pokrm si zachová svoju charakteristickú arómu, živiny maximum chuti a tiež svoju šťavnatosť.
  • Jedná sa o zdravé varenie bez zbytočného tuku so zachovaním nutričných hodnôt.
  • SousVide usporí energiu a zároveň špinavý riad. Možnosť prípravy až 12 porcií naraz.
  • Čistenie je veľmi jednoduché, pretože všetky potraviny sa pripravujú zavákuované a preto hrniec stačí len opláchnuť a usušiť.
  • Je možné používať s vákuovými sáčkami iných výrobcov.
  • Prehľad o teplote - LED displej.
  • Rozsah teploty od 30°C do 99°C s presnosťou merania na 1°C.
  • Nieje možné umývať v umývačke riadu.
  • PRAKTICKÉ RADY
  • Ako to vlastne funguje?
  • Metóda Sous Vide bola tajomstvom tých najlepších šéfkuchárov po dlhé roky, teraz je ale dostupné aj pre bežných užívateľov. Jedná sa o prípravu potravín za nižších teplotách vo vákuu.
  • Ochutiť
  • Zavákuovať

Reklama

Reklama